Sunday, October 12, 2008

im good in cook *wink*

harus bangga pada diri sendiri ..wahhaha

A week at home.
Don’t say I don’t do anything.
Jangan fikir saya mengular 24/7.
No. Salah tu.
Saya sangat rajin turun ke dapur =)
Bukan untuk makan+minum yer tapi agenda menolong ibu di dapur =P.
But masak nasik+lauk pauk ni i don’t reallyyy interested and not my thing too.
Lagipon, tak suka tadah telinga bila my family especially abah n Lan komen saya masak.
Ni masin lah, yang tu pedas lah...
Err, nak sedap-sedap masak sendiri, tqvm.
Tapi menda alah ini saya sangat suka buat sebab i love jelly.
Agar-agar sirap+laici.

Simple giler tapi sedap=P.

Hoho me not poyo kay..Kejap jerk abis.

Ermmm…seronot sangat kalo apa kita masak orang habiskan.
Sedap tak sedap ker lain citer lah. Now baru i tau how my mum felt if i tak selera makan masakan dia.
Err..actually I never tak selera with her cook but sometimes sindrom mengada-ngada tu datang. Hiks!!

1 comment:

A.Z.L.I.N.A said...

i tot u letak kelopak2 bunga lam tu..
heheh..cantik sgt..