Tuesday, January 20, 2009

Takut Tahap Meletup

I start over my driving class after a year. Rasanya tak ada manusia yang capai tahap lamer giler

nak dapat lesen P macam aku ni. After a lot of excuses, finally i had to learn back all about manual car the stick shift, clutch, brake and whatnot..tensen ohkeyyy. pulak tu time ni lah penyakit darah gemuruh datang. lain cikgu ajar, lain dibuat.

let me see.. i kira ader dekat lima kali enjin mati dari kolej sampai driving skul.tu tak kira lagi tangan gigil-gigil tukar gear tak pijak clutch. adoihhyaa..sure cikgu tu tensen la ajar i.hik3


Since i sorang je lagi antara member-member takde lesen ni, diorang la jadik sumber inspirasi.

Rumet plak jadik cikgu tak bertauliah. ajar naik kete lam imiginasi. Sebenarnya dalam duk menulis ni, hati i sangat tak tenang. Esok ader driving class lagik. huaa takott. Eii tobatla rasa nak sepak je kancil cikgu tu. esok kalo dah dapat lesen aku nak drive ni..hak3x

5 comments:

♥miss zaza♥ said...

daling,
i was just like u.
masa mula2 masuk driving class, i noe nothing bout car.
hohoho.
byk tragedi2 memalukan diri sendiri berlaku.
tp skrg, stlh bersusah payah, i dh dapat lesen memandu kerete/moto.
test jpj hanya sekali aja.
hehehe

wish u luck gudigudigurl!
kamu pasti boleh =)

lynn-the gudigudigurl said...

thanx a lot zaza
i'll try my best
I WILL OK!

NASRUL NASH said...

sama mcm u, tapi motor jela..
time tu baru amik lesen motor L, tp tangguh dekat setahun lebih baru smbg balik blaja and baru dpt lesen..
alhamdulillah skrg lesen kete + moto dah full..
skrg dh bosan lak bila ada lesen..
hehe.. :D

lynn-the gudigudigurl said...

bosan bila ader lesen?
hermm kalo la sy yang boleh cakap gitu

NASRUL NASH said...

ya bosan bila dah ade lesen..
dulu time xde lesen, senang2 je jumpa roadblock...
bila dh ade lesen, susah nk jumpa roadblock...

xpe nnt smpi gak ari yg lynn akan cakap camtu...