Monday, May 17, 2010

Down=putus semangat

jika saya budak 7 tahun tadi saat lecturer bacakan carry marks untuk subjek Kaunseling saya tadi, saya mungkin sudah menangis, meraung dan menggelupur. mana mungkin saya tidak patah semangat bila kurang 24 jam saya bakal final exam untuk subjek tersebut, saya mendapat tahu saya dapat carry marks yang lowest dalam kelas. yang kalo ko study sampai pecah mata sekalipon malam ni, memang TAK AKAN dapat A. oke. fine.

oleh itu, disebabkan kadar moral down aku dah terlalu sikit sampai tahap sifar. aku tanak study dah. ape nak jadi. jadi lah. 


tension. kau tahu tak?

5 comments:

ASaDa RyutaRo said...

eh?? down giler..

jangan la sampai x study plak. try la buat yg terbaik. wlupun x dapat A, kita dah puas study. dh puas ati buat yg terbaik utk diri kita.

bila study sungguh2, dpt result bagus, Alhamdulillah..

tak study, dpt result bagus, itu rezeki.

study sungguh2, result tak bagus, sabar.. belum rezeki. usaha lagi..

tak study, result hampeh, padan la kan..

lynn-the gudigudigurl said...

asada ryuto:
emmmmmm..ocayy. tengkiuu :)

azam aziz said...

Sabar kak lin... may be nie dugaan...study2...jgn tak study...All the best...

Wanita Mutalib said...

adik jangan gini..
tu semua dugaaan masa belajar ya dik..
kuatkan semangat..
kamu boleh..

KIDbrush® said...

Lynn~ jadik dreba haku nak nak nak nak


KID ;) ilmu itu masa