Friday, May 17, 2013

Healing Crisis Shaklee Produk.. Memang Dahsyat !!

Sakit tekak.
Nak demam.
Pening kepala.
Panas.
Nak demam
dan
jerawat.
Amboi melampau betul aku punya healing crisis ni haih. Part paling menyampah adalah jerawat. Astaghfirullahalazim...mengucap panjang tengok muka aku sekarang. Macam jalan tar okeh. Sangat teruk. Aku rasa sekarang ni lah muka aku paling horror sekali. Tapi aku tabahkan hati. dan terus kan baca testimoni-testimoni berkaitan healing crisis kalau ambik shaklee produk terutama Alfalfa.
Ade satu testimoni kata jerawat makin teruk tapi dinasihatkan terus consume Shaklee dan tingkatkan pengambilan air. Dan selepas itu,  muka akan ok, insyaAllah.

Harapnya begitulah. Sebab jerawat yang naik kat muka sekarang ni memang pelik. Tak macam jaerawat biasa yang serang time period tu. Jerawat ni kemerahan dan sangat sakit bila dipegang dan tak boleh dipicit. Maknanya kena biar je jerawat tu bertapak kat muka tu sampai hilang sendiri. Tensen hokeh. Dah la banyak.
nak dating pon tak lalu.
Sekarang ni pergi sekolah atau pergi mana-mana memang muka bogel. Cuci muka, letak toner je. Sungguh sedih. Ya Allah cepatlah habis derita nih. Tak sanggup da nak tengok cermin. huuuuuuuuuuuu

2 comments:

Atie said...

Dah ok ke segala gejala ni? Rase macam takut pulak nk consume shaklee.. :S

lynn-the gudigudigurl said...

tak ok lagi. jerawat stil naik seketul dua. huhuhu