Thursday, May 23, 2013

Warna Tema Perkahwinan? Yes. Saya Tetapkan Hati Akhirnya.

Aku tahu semua B2B menghadapi masalah yang sama. Mabuk nak pilih warna tema perkahwinan !
Aku pon sama lah hehe :P

Dan sekarang, walau apa saja godaan yang mendatang , aku akan tetap berdiri dengan yakinnya dengan warna pilihan asal. Yellow Mellow !

Dulu memang nak kuning tapi sebagai insan lalang yang tak boleh tengok menda cantik terus pilihan aku berubah nak mint green , tiffany blue, peach, dan juga dusty pink. Sungguh tamak okeh.
Tapi setelah berfikir-fikir kenapa aku nak ikut orang (semua color aku mention sekarang tengah in for B2B sekarang) aku dah nekad nak kembali ke jalan yang benar. Aku adelah raja sehari on that day makanya aku harus bertemakan kuning. Klise sungguh alasan. hehehe


Cantik kan? heheh


 Tak kisah lah kuning mustard ke, kuning diraja ke, kuning taik ke (hahahaha) tetap nak kuning.
 Tapi aku yang pakai kuning atau family members yang kena pakai kuning?
Adeh.
Kalau semua pakat nak pakai kuning, tenggelam lah raja sehari!!!
Itu akan di finalised selepas bincang dengan bridal boutique. 

Tengah buat assigntmen, datang mencurah-curah idea untuk hantaran. Alhamdulillah. Dah nampak bayang dah sikit-sikit. Yeayy sekarang kalo orang tanya dah banyak mana progressing nak kawen. boleh jawab dengan konfiden 10 % sebab idea untuk color theme dah ada ! Ahaaha
Tak sabar nak tunggu cuti semester. Nak cari barang pengantin. Nak survey barang pengantin. Nak DIY.
:)

5 comments:

Princess Feyqa said...

wah bestnye cuti sem boleh prepare brg nak kawen,, fiqa cuti sem kena buat praktikal huwaaaa

Atie said...

kuning memang cantik... choose either kuning cair or kuning royal.. wahhh...

JunAina said...

Pening nak buat keputusan tapi apapun pemilihan tu nanti jgn samapi pengantin di over shadow.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Admin@onlinemart.my said...

Assalamualaikum.. Dik, kalau nak beli jajan borong macam gula² ke, lollipop ke, coklat ke, marshmallow ke boleh la singgah Reno Mart di Seksyen 3 Bandar Baru Bangi. 100% milik bumiputera Islam. Baru beroperasi sejak 2 bulan lepas :)