Thursday, November 6, 2008

Serabut hotak

As IPIP’ s boringgggg tradition, end of semester, the students (of coz me too!) have to clear and clean la sangat the room to give way to cekgucekgi use the room during the semester break.
I don’t really mind and care about that. yang tu i consider lagi.
Bilik tu bukan bapak i yang punya pon.
Ambik la nak guna pon. Hahaha




So, nape nak kecoh-kecoh neh?




Hah..the point is they didn’t provide any store at each block to keep all the student stuff!
Before this, we used the TV and study room as store.
But dis tym, the one and only store is JPP room which located quite far from my block. Naikturun tangga lagi tu.
Mati semput la nak angkat semua barang.
And to make more drama..our things will mix up with the boys punye.
Iskk..bilik kecik tu nak sumbat semua barang?
Barang i ngan my rumet saje dah selori
Cuba imagine kalo -+500 students sumbat barang kat situ?
Saper la punye idea ni!!
Very brilliant!*hentak tangan kuat2 ats meja*
Bengkek sungguhhhh hati kawann!

Dan i akan sangat faham bahawa my luvly-sweet room ini





akan menjadi kacau-bilau-kusut-masai-selebet-beret seperti ini -




Adat la tu kan..layankan je la karenah birokrasi tu. karenah birokrasi?Ape tu?Macam besh je bunyik i main taruk jek. haha

kebenda tah merepek ni.


I have 2 more papers to let go.Tapi study spirit takde lah.
Penat study paper berderet-deret hari tu pon tak habis lagi.
Kasi can otak hepi-hepi sikit.hahaha.kalau nak ngelat tu ada jer alasan.
Now I nak enjoy bloghopping and Friendster-ing.

2 comments:

A.Z.L.I.N.A said...

hey...chill la..
hehe

lynn said...

nak try chill la nehh
eii gerammnyerrr