Wednesday, February 18, 2009

Psst..Nak Cerita la ni!

Have I told you I hate my driving classes? Huh!


I dissapeared almost 2 weeks juz to give way to myself to fully kosentret for my driving classes. Sumpah poyo. But seriously, im being so NOT NORMAL person few days before I had the driving test for real. It really give me nightmare. A day before the test, my driving teacher kept complaining my driving’s skill and even give macam-haram statement “Lynn ni kalo lulus ni nasib jer la.” Haii sabo je la aku.Bukannya nak bagi semangat. @#4a*7Cr*7 sungguh!! Ok tak pe lah..frankly, I am really not confident wit myself then how can I expect high expectation from others rite?But miracle happened…….



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

On the that day 18. 2.2009.9-27 am-12.48pm

I did the big mistake during bukit&parking test. Haru biru. Enjin mati dekat bukit elok je aku nak kua line kuning dan keta terundur sebab handbrake keta tu sangat la spoilt.. Tapi pelik bin ajaib aku lulus.LULUS. Aku pon tak percaya aku lulus. Keluar keta I totally down. Punah harapan tapi bila pakcik JPJ tu kasi result ahkak tergamam……err betul ke ni?say tenkiu then kept wondering dia tak nampak ke wat-wat tak nampak ? Hihihi..




Test jalanraya. Dapat tester pompuan-muda-few years older than me dan sangat kerek, macam bagus skema. Main jerkah-jerkah je aku ok. Bukannya nak tegur elok-elok. Xde manner langsung. I know, I did few mistakes but hello, don’t yell to me! Tau la awak tu penat tapi tak faham-faham ke budi bahasa budaya kita? Anyway, aku lulus jugak. Syukur Alhamdulillah. Thanks ye cik JPJ.You’re such a good tester if comes along with kesopanan dan kesusilaan. hehe


Titik. Tiada cerita driving class lagi. Friends, Thanks for the moral support also the guidance.
It really help..Hey I am happy, could you see it?LOL

4 comments:

SHAIKH said...

dapat lesen keta ,jgn plk g uat drift kat dataran..huhhu
;D

lynn~the gudigudigurl said...

hahah tak akan lar..

♥miss zaza♥ said...

hey!
u did it girl =)
congrates!

lynn-the gudigudigurl said...

thanx!