Friday, February 20, 2009

Cerita Budak Bosan

Eii bosan betul today. Nak wat asenmen tak sampai seru..hoho(kalo pasal asenmen jer nak berseru). dah ler tak ader geng nak ajak bergossip ni.ekeke. Semua tengah bizy ngadap laptop. hamboii tekun benor aku tengok wat asenmen.Alaaa rileks ar weiii..bikin i jiwa serabut je :(


Oh tengah hari tadi dapat PANGGILAN HANGIT tapi bukan yang Hot.fm tu tapi dari mamat-mamat tak ader keje yang sengaja mendurjanakan hari i yang indah ni. Haii ape sal i boleh terpedaya ni :(

Tengah hari tadi,i dapat satu kol dari unknown number. Tak perasan langsung itu adalah Upax number. kalau tak senang-senang jer tau. capai phone, tekan butang answer tapi mata melekat kat skrin laptop. Dialog jahat diorang bermula:

Fendi : Assalamualaikum cik A*zlin *sore ala-ala macho sikit*
Saya : Waalaikumsalam errrr..*wonder sape ni*
Fendi : Saya En. Rizal dari Jabatan Pengangkutan Jalanraya
Saya: Oh yer..*macam kenal sore ni tapi tak le nak trace*
Fendi : Macam ni cik, berkenaan lesen cik tu
Saya: Ok kenapa ek*agak blur tapi masih cool*
Fendi: Macam ni la cik, kami dapati cik lulus cukup-cukup makan jer.
Saya : Haaaa?
Fendi : So kami rasa kena tarik balik lesen tu
Saya : Errr
Fendi : Sebab hahahahha *tym ni diorang dah tak leh kaver gelak*
Saya : Haaaaaa......Aku dah agakkkkkkkkkkKKKkk daaa
Fendi : Hahahahahahahhahaha

Huh terima la jeritan paling dahsyat. Eii geram ok. Pastu appear kat board msg YM

"ANDA TERKENA PANGGILAN HANGIT"


Okey korang ingat yer..ader lori ader bus. Tengok la esok. tak de dah nak panggilan hangit ni, aku hangitkan kan korang terus.ganaz ok!

2 comments:

cahayaqaseh said...

syok nyer trima panggilan hangit.
walaupun diusik, hati geram tapi terasa lucu bila diingati.

lynn-the gudigudigurl said...

hahaha
betul tu..bengang tapi sweet jew