Friday, November 5, 2010

feeling-less

Today. 
5.11. 2010
Deepavali Day 
and Happy Birthday to you.
sorry i couldn't make it happen and i know i owe you
imNOTstupid. imNOTstupid.imNOTstupid.
and i hope so.
last saying
IM NOT A STUPID GIRL
full stop.
whatever. life must go on. as you always said :)

okey sudah.
i had window shopping with my buddy, Ayu. seriusly window shopping time sengkek adalah sangat mencalar balar hati sendiri!  i had to say NO berjuta kali bila saya nampak baju dan kasut kegemaran di depan mata. i want that shoe and i want that , and that, and that tops. BENCI!

okey. tengah-tengah window shopping tiba-tiba saya emo. i only have 16 days left dengan diorang.
nanti bila da habis study, saya nak kuar shopping dengan sapa?
sapa yang nak kritik cakap "eiii geli laa baju neh" "eii gedik tau baju neh" "haaa..baju neh cantekk"
seriusly, i will miss  all the moments pergi shopping pusing satu mall dan masuk every kedai dengan diorang.
lepas neh, kena belajar shopping sorang-sorang :(

one thing bes kuar dengan Ayu dia sangat teliti and she want the best.
so faedahnya today, i get the best top at the cheapest price. yayyy..
and plus this necklace.


RM11 only!
terharu i duit tak habis banyak.hehehe



and..i want this top. bukan yang ni but similar to this.
nak sangattt!!




 P/S: i want to start blogging back. yeahh. since my classmates da rajin upadet blog, so i tambah semangat nak berblog. and i promise, i will too open about my feeling.. as i said : i am a band new me. ecewah.

LynnGudiGudiGurl:  kalo setakat nak puaskan  nafsu hati sendiri, tak payah lah. better not. but im still mentimun. shit!


 

2 comments:

syazwa said...

heh. shopin ngn poket kosong..memg mencaba jiwa dan raga :(

lynn-the gudigudigurl said...

tu la pasal..baik takyah kuar. wat sedih jek. huhu