Saturday, December 25, 2010

235 am: ______tido da?

25 Disember 2010.
Demam.
Demam ni degil sampai dari ubat hospital, klinik swasta pon masih belum mampu menyembuh.
haih.
datang pula dengan combo.
demam, batuk, dan paling seksa selsema.
haih lagi.
hari ni da nampak positif sikit. sebab da boleh mengadap internet . hehe.

Patah kaki.
ccm pegi hantar servis. da tak hantar pegi perodua da. entah bile mahu pulang. dah rugi hari ni tak leh keluar deting. hekkk
yang ade si why yang konpem aku tak mampu nak bawak. sebab manual  dan besar gabak.T____T
ari tuh dah berazam nak belajar balik manual tapi tak kesampaian. entah bila tah..

Universal Singapore Studio.
sebenarnya untuk upcoming holiday yang tak diplan pun lagi tuh. aku teringin nak peri USS. macam seronok ke tempat tu. nak-nak kalau pergi dengan yang tersayang. (okey, kawan-kawan tu yang tersayang la. jangan nak buat gossip liar). 
aku teringin nak peluk Shrek kat sana. boleh tak kawan-kawan??? simpan duhet ehhh. kite jenjalan :P

Guess
yang  ni aku nak meraung. si idaman hati tak boleh dibeli sebab aku jobless eh bukan  tak dapat gaji tiga bulan. tiap kali pegi ecm pegi guess department nak make sure si idaman hati dah dirembat ke belum. bg hint kat ma langsung tak lepas. abah apetah lagi. pesal la aku tak de bf kaya yg baik hati? 


LynnTheGudiGudiGurl:  aku rase aku tabah hari ni. ewahhh

1 comment:

maCy said...

peh egt patah kaki bnde tadi. hoho