Friday, April 12, 2013

JUVANEX DETOX PROGRAM START TODAY!

Tapi hammmpehhhh !!!
Hahahahaha..

Sepatutnya hari ini aku bermula dengan 7 days detox program with Juvanex.
Pagi bermula cemerlang dengan breakfast hanya buah oren dan pear dan semug kopi campuran badam, habbatus sauda, dan kismis.
Tiada nasi lemak, mi goreng, mahupun pulut kuning dengan rendang (melampau ok aku punya breakfast)

Tengah hari.
Hariz msg tanya pasal tiket adik dia nak balik Terengganu malam ni. So sebagai bakal isteri (hahahah) yang baik hati aku offer pegi beli tiket. Kesian kot dia nak keluar office dari Putrajaya nak pegi  beli tiket. Dah la jalan jammed. So, niatnya nak beli online sahaja tetapi sistem ape kena tah. tak boleh beli online. pfffttt
so aku grabbed kunci kereta nak pegi beli tiket kat kaunter tiket. dan jalan jammed di waktu puncak begitu ya puan-puan.

Dan sepatutnya aku ambik segelas juvanex. Aku terlupaaaaaaaa !!!

Balik rumah dah petang nak maghrib dah. Nak makan pon dah serba salah.

Malam.
Ragu-ragu nak teruskan program detox ke tak hari ini. Lepas hantar adik dia kat Puduraya, aku dah berapi-rapi bagitau dia aku tengah detox taknak makan nasik seminggu semata-mata untuk Program Detox Juvanex. So tiada acara makan-makan. dan dia pun kena rushing balik Putrajaya nak setel  pasal iphone ape tah. 
Aku dah terdetik tadi, kalau dia makan aku nak order jugak. laparrrrrrr gilaaaaa sehari tak makan nasik wakakakaka

Aku ingatkan aku nak teruskan misi detox. Dia turunkan tepi jalan sebab nak beli coconut shake tapi kedai tutup. Dia balik. Aku balik jugak. tapi bukan balik rumah. balik ke gerai yong taufu. ahahaha

Jadi kesimpulannya..program detox hari pertama gagal. Esok tak nak start lagi sebab ade cikgu belanja kepsi. ahahah

So, detox program start on Saturday. InsyaAllah.. kuatlah iman aku hehehe

1 comment:

king size bedspread said...

Good sharing, on top of that, the natural herbal extracts in Juvanex stimulate the detox process in the liver, thus accelerating its clearing and elimination actions against harmful substances in the body, allowing it to rejuvenate completely. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/cleanse-and-rejuvenate/





Best Regards,
Split Queen Box Springs or split queen box spring