Tuesday, July 30, 2013

Wedding Preparation: Hepi Besday Putera Arjuna Kesayangan Beta :P

hahahah. yesss his besday to be exact. My other half. Insya Allah in few months sahaja lagi.

Tapi tahukah kalian ini kali pertama aku sambut besday dia?
Ye. Lelaki yang tak kukenal kurang setahun itu bakal jadi orang penting dalam hidup.

Kenal-bercinta-amek keptusan nak kawen. TAK SAMPAI SETAHUN.

Gila ekspress hubungan aku dengan dia. Tapi inilah dikatakan jodoh. i will blog about this later.
Yang pasti beberapa jam lagi besday Hariz. Besday dalam bulan puasa. Nasib lah tak ada acara makan-makan kek.Seyes tak tahu nak bagi apa untuk hadiah besday dia. Aku siap bagi chance nak request hadiah ape pon dia still jawab main-main. 
So amek kau hadiah pertama untuk ulang tahun kelahiran kamu. Boleh dipakai raya nanti.kihkih

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Size L kata beliau. 
Baiklah.



Selamat Ulangtahun Kelahiran Syg.
Terima Kasih untuk segala-galanya. 
I love u very strong :')

4 comments:

adrianna syaz said...

Adiah boxer ke ni lyn?hehe

Iqlima Azmi said...

My encik pun nama hariz jugak. Hehe. Dont worry, orang berlainan. ;D

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

R.R.Z said...

haha cute! btw, masa bertunang dulu pon..taktau la nak bagi ape..

sy pon hadiahkan set underwear renoma+boxer.malangnya..x muat! beli size s.


kahkahkah..slm kenal :-)