Wednesday, July 3, 2013

Wedding Preparation: Tempah Cincin Mr Future, Survey Barang Hantaran, bla bla bla

lebih kurang 4 bulan sahaja lagi,
Bakal pengantin yang bizi melampau ini masih belum kursus kawen, masih belum survey walau satu hape pon barang hantaran, and even belum lagi nak putuskan nak pakai warna apa untuk nikah, sanding, bertandang.
Apetah lagi nak fikirkan segala benda kasut kawen, tudung nikah, tudung sanding, veil, guestbook, handbouquet, signage, bla bla bla.

Nice kan aku -_-

Weekend dua tiga hari lagi bakal jadi weekend terakhir sebelum kita sambut ramadhan. Jadinya aku dah plan nak marathon hujung minggu ni dengan Hariz buat persiapan kawen padahal nak deting, gedik ohh
So plannya nak g survey hantaran utama aku nanti: jam tangan, hand bag, perfume.

Lagi satu yang paling penting. cincin nikah Hariz. Cincin belah aku mak dia yang setelkan. Aku tak kisah lah design macam mane pon. Bagus kan aku. Tak nak cerewet-cerewet ni. hehehe

Yang masalahnya cincin dia. Hadoiii ,mungkin akan ke Wangsa Walk. kat situ ade kedai emas (tak ingat name) yang ada cincin untuk lelaki yang nice dan up to date within budget. hehehe. Lagipon dah dua orang kawan aku beli cincin untuk groom's side kat situ. Lawa dan harga berpatutan :)
Ehehe tak sabar nak g tengok. Later update.  :)

Oh ye.. sesape yang ade di sekitar Kuala Lumpur, ade warehouse sale untuk branded perfumes n cosmetic kat Corus Hotel. Hajat kat hati macam nak pergi tapi bizi dengan kerja. hadoiiiii. Tapi aku ni kalo pergi ni harus terbabas nih. konon-konon nak beli untuk hantaran lah... cesss...




4 comments:

adrianna syaz said...

Tak lama lg da tu lynn.marathon jgn x marathon..sya pun x cari apa lg ni..bru ada kaler tema je..wuu...

ayut said...

marathon jgn xmarathon..slmt sy tak kena crik cincin utk laki.huhuhu.klu tak payahla dgn duduk jauh2x lg nk g survey ^^

Atie said...

dah terlepasssssss warehouse sale tu T3T

Maria said...

Assalam...

nanti tlh review pasal tempah cincin lelaki ea... thanks.. :D