Monday, September 9, 2013

Wedding Preparation: DIY Kasut Kahwin. Kasut Bertandang lah :)

okey sekarang nak update pasal DIY je. amboi nampak macam rajin sangat kan. ehehe. 
Kasut kahwin. Mungkin orang akan ambik langkah senang dengan guna je kasut yang bridal boutique provide. Tapi aku tak nak guna hehe.
Tambahan pulak Hariz's side we tak hire mana-mana bridal boutique nak uruskan semua tu. Semuanya buat sendiri. Dari urusan baju sampailah yang remeh temeh.
So aku decide nak beli sepasang kasut yang tak tinggi sangat .
Terjumpa sepasang kasut warna royal blue ( bertandang theme) yang kosong tanpa apa-apa decoration pon. So aku terus rasa nak menunjukkan bakat terpendam hahah. 
Malas pikir panjang aku main tampal-tampal je. yang penting pas kahwin, bleh pakai g skolah heheh



 Before and after.
Aku tampal guna hot glue. Malas nak jahit bagai. hehehe





 :)

Vinci shoes: RM 39.90 (after less)
Bling-bling : RM 9
Total lost:  RM48.90


 Tak cantik tak apa, yang penting aku puas hati :P


9 comments:

adrianna syaz said...

Cantik la tu lynn..kreatif ok...

lynn-the gudigudigurl said...

Main tampal je tu hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

heeee apa pula tak cantik, cantik la :)

Princess Feyqa said...

wow rajinntyaa.. tp cantik lah..

shaFazie said...

cantek...betol itu yg penting bila pakai selesa..azie pun tgh survey kasut ..

missGogreen said...

kreatif..

Nuruleaida Daud said...

hai lynn...salam kenal :) usha2 blog wedding preparation jumpe blog u..done follow u..pndai u DIY..yg penting savingg..hehe :)

Millie said...

Hi lynn, u dah ada dulang? Hehe random je ni tgk2 blog org. I nak sewakan my dulang dkt b2bs out there. Tapi tak sure macam mana nk advertise. If berminat, have a look at my post sini eh. Tq!! 》》 http://www.millieee.blogspot.com/2013/09/sewa-dulang-hantatan.html?m=1

cardbymyan said...

Salam

Kami jual printed paperbag & sticker (plain/custom nk letak nma pn ada), boleh google: cardbymyan or click HERE

Tq tuan tanah