Monday, June 7, 2010

Ciri-ciri lelaki idaman saya. (tajuk karangan saya nak ajar nanti :P )

Orang kata, jika anda senaraikan 10 ciri pada lelaki idaman anda. kemudian anda sudah bertemu dengan lelaki yang hanya ada 2 ciri sahaja, anda mungkin berhak melepaskan dia pergi. tapiii jika anda berjumpa pula dengan lelaki yang punya 5 ciri, jangan tamak.............. btw, pilihan di tangan memasing. ehe. saya berkongsi sajee.



wahh ramainya kawan saya kawen malangnya tak semua saya dapat attend. sebab semuanya kat KT. Kuala Terengganu tu jauh tuhh. huhuhu. sempat pergi kenduri Yett je. tak apalah, saya doakan ikatan yang dibina berkekalan hendaknya. saya pasti kawan-kawan saya yang nak naik pelamin ni semuanya dah cukup sedia emosi, fizikal dan mental. mudah-mudahan... :)



Emm blog saya sangat miskin gambar kan? ehehe. tuan punya blog ni malas. kalo dah stat layan FB da tak teringat kat blog. ngeee




P/S: ini fakta oke. lelaki boleh terangsang kalo dengar pompuan gelak.... phewwwwww scary oke.













5 comments:

Aujinz said...

iyer ker?

cuba cik Lynn gelak skang..





[..lalalallala... pasang earphone jap..]

s.c.h.u.l.t said...

OMG serius? baik. jangan gelak. haha

lynn-the gudigudigurl said...

aujinz:
hahahahahahaha
oke dah gelak.
;P



schult:
heee gelak menggoda kot? err macam mana tu? haishh

green said...

ksian kat laki yg pekak..

lynn-the gudigudigurl said...

green:
gelak bahasa isyarat ko penah tengok?