Friday, June 11, 2010

Majlis Kahwin Pertama



sebenarnya ini majlis kawen pertama yang saya attend tanpa mak atau kakak.. dan pergi dengan kawan-kawan saja. dan saya teruja dengan majlis kawen ni sebab saya boleh jumpa kawan mase sekolah dulu yang 7 tahun tak jumpa...


saya dah lama nak upload pic kawen ni (teruja punya pasal) tapi tunggu yang official photographer punya. .oh ya kawan saya yang kawen ni cikgu. dan lagi empat undangan kawen yang tak sempat saya attend tu pon cikgu jugak. cikgu suka memang kawen awal agaknya. aih.


cantik kan?pengantin kalo tak cantik memang pelik lah. hehehe




kitorang bisik-bisik "muka diorang samala. patut la ade jodoh"
adehh. mana nak carik muka same ngan aku nih. ahaha


ini bukan keje saya tapi abang photographer tu yang buat. 'pandai' dia edit. heh!. kalo terer mana satu saya?
klu: saya bertudung. ahaks




P/S: Dah seminggu kat umah. dan tak penah skip breakfast, lunch dan jugak dinner. wohhoo tak sabau nak balik Ipoh pergi timbang weight dekat mesin peberet kat Giant. kalo tak naik jugak memang kadar metabolisma aku degil macam tuan dia. huhuhu



4 comments:

helena's said...

baju dia jenis jubah ke tu?

Aujinz said...

oooooooo...

yang mane satu??..

lynn-the gudigudigurl said...

helena:
yup jubah songket




aujinz:
eh da suro teka kan.
mn leh gtau

Aujinz said...

hahahha..

cari yang mate sepet..
yang mate sepet..


hah!

yang tetengah tue..hahahahaha