Wednesday, July 21, 2010

Edisi Bergambar (sebab saya rajin)

im in good mood
so nak updet blog dengan riang ria. yeahh


blog saya miskin/kedekut gambar? ehe. sebab owner dia ada kesabaran yang sikit nak tunggu upload pic. so sekarang saya kat sekolah. mari lihat kehebatan wifi sekolah beraksi. hehehe.

 Pics taken past few weeks during our short vacation (hahaha) at Lumut, Telok Batin n Kellie Castle.

Pics are so random. sorry tak sempat nak susun. saya nak pegi relief kelas . kang budak2 bertumbuk dalam kelas.












  
emm all i can say :

I LOVE KELLIE CASTLE!!

nak pegi lagii.
tapi for wedding shoot. kekekee


Dear friends ( i know u read this)
Thanx for always be there
Thanx for always make my day
Thanx for the happiness
Thanx for the joy
hugs n kisses

 sob sob sob. sebab saya tetiba saya emo nak pisah ngan korang lagi empat bulan. saya tambah lagi pics. heee



 

and u.
please.
idontwanttoletyougo.
taknak.
:(


okey, da start nak emo lagi. tapi tanak upload pics lagi dah cuma saya cuma mahu beritahu kalian:

memang benar hidup tak penah adil. 
saya berada dalam ketidakadilan itu. 
dan mungkin kamu juga.

tapi saya mahu menghargai kehidupan. walau dengan apa cara. dan kamu juga ya.
InsyaAllah.



err syud..saya belum jadi cikgu. saya belum bekerjaya. saya belum ade gaji. saya belum boleh shopping susuka hati. dan paling sedih, saya masih mintak duit dengan famili. haih!!!




4 comments:

KIDbrush® said...

waaa besh besh sonok pinik neh kan kan kan


KiD :) impikan umah tepi laut sambil menonton tsunami yg indah...

lynn-the gudigudigurl said...

tsunami yang indah? biar betol imaginasi tuh. ishkk

green said...

scha al-yahya dah pakai tudung?





alhamdulillah.

lynn-the gudigudigurl said...

alhamdulillah.
aku pon terharu gak