Monday, September 27, 2010

im a boys lover. eh..books


dua kawan saya punya. yang lain tu semua saya rembat. hehe


tengok. tengok novel yang saya beli hari tu. tapi baru sempat baca satu. biziiiiiiii.
lepas antar action research ni saya nak pulun novel-novel ni pulak. hehe
da penat da mata ni asyik ngadap laptop. sy nak kasi can mata menatap novel lak
hehehe

dulu, saya pernah jadi hantu buku/novel/magazines tapi sejak internet melanda dunia saya da tukar hobby pulak. hobby reading books dah jadi reading blogs pulak. hehe.. tapi sekarang saya nak switch balik hobby saya ni. saya nak kembali jatuh cinta dengan buku. ehem ehem. :P
dulu saya berkira nak beli buku tau. tapi sekarang saya buat-buat buta je keluar duit beli buku. beli mekap kasut baju tak pandai pulak nak berkira kan


LynnTheGudiGudiGurl: saya selalu salah mentafsir. saya ingatkan instinct saya betul tapi tak. maafkan saya.  err atau saya yg sebenarnya terlampau lembut hati? emmm

4 comments:

green said...

dari dulu aku dah agak yg ko ni memang hantu sebenanya.








bila nak gemok?

Aujinz said...

dulu aku ingat aku lanun leh kejam kejam leh ganaz ganaz..

muka jer kejam dan ganaz..tapi lam hati ade cipan..

lynn-the gudigudigurl said...

green:
ko ilang
pastu dtg.
ko g mn?



aujinz:
tak tak
ko tak leh lwn aku nye ganaz

cikWahida87 said...

best x nvel Twenties Girl?