Thursday, September 2, 2010

i love being a girl

78 colours. yahoo abeslah muka warna warni pasni. ehehe


green+brown mesti jadik favvy colours punya. eheee    

saya beli ini di sini
 Kryolan makeup product at cheapest price. trust me :)


mendalah ni da duduk dalam wishlists saya dekat setahun. baru dapat beli tapi tak dapat MAC tak pe. kita belasah pakai yang ni dulu. da kaya raya sok baru kita beli mac tak pon mary kay okey. hehehe
harap-harap da beli ni saya istiqamah la nak  pakai. dah selonggok beli mekap tapi tak pernah nak pakai proper sampai bendalah tu da expired date. membazir!




LynnTheGudiGudiGurl: i love being girl sebab bile beli mekap tak de sape nak marah walopon tak pakai. heeeeee :P

3 comments:

KIDbrush® said...

kat umah haku byk! anak buah haku bazir buat lukis matahari terbang, jenama Panda, yg mcm ubat gigi tuhh

lynn-the gudigudigurl said...

huhuhuhuu ko memang kid.

LOCO™ said...

xde koje la 2..
bli je tau..
pake idok jugak..