Tuesday, August 31, 2010

Hello Bad Day!

Careless.
Saya reverse keta tak pandang belakang dan tak alert dengan reverse sensored berbunyi. So DAAAAAMMM..i hitted keta nyonya mana tah yang terlebih cerdik parking tengah-tengah jalan. Haih.
Saya salah. Dan nyonya tu pon salah jugak. bapak awak punya jalan ke nak parking sesuka hati?? Haih.

Tapi luckily, saya langgar slow je. langgar ala-ala manja (ceh!) tapi still bagi kesan kat keta pompuan tuh tapi alhamdulillah keta kecik saya tu tak kena ape-ape. langsung tak ade stratch! fuhhhh so boleh tutup buku tak payah bagitahu ma abah. kalo tak, panjang la ceritanya :(
kena simpan rahsia ni sampai mati. ahaks.

oke. tipu la cakap saya tak gabra. but hello saya tak nanges okey. cuma saya terkilan je kenapa saya boleh cuai sampai macam tu sekali padahal keta saya tu da siap ade reverse sensored.jalan pulak bukan sempit pon tapi saya pegi juga cium keta orang. ish ish ish

thing happened for a reason kan..
so, beringat la weh. nak2 kalo berurusan dengan orang bukan sama kaum kita ni (saya bukan racist tapi sekali terkena, i hate forever. heh!) lagi2 kalo tu salah kita, memang dia sangat carik point nak makan kita. ingat tuh!. btw menda nih da setel. i paid her. grrrrrrrrrrr

err terima kasih semua yang menolong saya di tempat kejadian. saya gabra tak sempat ucap time kaseh pon. heee.


LynnTheGudiGudigurl : jangan berangan masa memandu. Nasib baik langgar keta buruk, kalo langgar BMW ke Merc hemm. memang tak beraya la hakuu tahun neh. 

P: why did u not tell me? 
hmmm. who are you then?

6 comments:

LOCO™ said...

mase kejadian berlaku anda dah makan ke belum??
mst dok berangan nk mkn sedap2 neh..
=p

lynn-the gudigudigurl said...

waaha. soalan bagus.
tak sempat makan. baru balik kelas.
hahaha

KIDbrush® said...

awat x gilig je nyonya tuh koh koh

lynn-the gudigudigurl said...

kid:
sesungguhnya aku manusia penyabar. hihihi

aYuNi said...

xcident area mana ni sis??
biasa la..sensor kdg2 saja2 bunyi..haha :P.. carefull next time k :)

lynn-the gudigudigurl said...

dekat maybank sunway la ayu. huhuhu
ye la nex tym kena double alert. huu