Tuesday, August 24, 2010

if i can respect your privacy, then you should too..

sebetul-betulnya, 
i am pissed off.
bila saya kata jangan dan saya maksudkan betul-betul jangan tapi dia buat jugak, saya adalah marah.
saya sedang marah
saya tak mahu cakap dengan orang buat saya marah sebab saya tau akibatnya.

Bergurau.
Jangan over the limit. selagi gurauan anda not humiliating any people, saya considered itu gurauan . 
im not blaming anybody (of course im not blaming my flesh and blood friends too. u are too special)
but just put yourself in my shoes
ape rasa?
saya rimas.


LynnGudiGudiGurl: but hey there something waiting for me, the novels sudah sampai. senyum. :)


6 comments:

LOCO™ said...

hoi buddy..
how r u??
what happen?/
cm de prob je..

lynn-the gudigudigurl said...

elo
im fineeee
nothing happen la
hehehe

lame gile kamu tak updet blog kan?

LOCO™ said...

aah...
bz la..
byk kje lately

lynn-the gudigudigurl said...

ouh patot la.
updet la selalu .hee

KIDbrush® said...

oitt sahur! sahur!
ko tikam je budak tuh dengan garpu!!

LOCO™ said...

insyaALLAH..
lpas ni akan lebih aktif dan progressif lg ek..
hehe