Friday, August 6, 2010

3 hari


mirror mirror on the wall,who the prettiest girl in the world?

the mirror : korang semua tak cantik. aku berkenan kat mamat belakang tu ha.

cehh!




saya ke Eye-Care Seminar For Teachers tadi. 10 pagi sampai 5 petang. sumpah bosan. tapi dia kata do something yang boleh lupakan dia and focus on something. saya da buat macam-macam. but still. youre the first person come in my mind when i open my eyes. its hard u know :(

Ya Allah, banyaknya keinginan dan kehendak saya belum tercapai. banyak sangat. kadang-kadang saya menangis tanpa sedar bila rasa saya tak mampu nak capai semua impian saya. loser kan?

saya dah puas didik hati saya suruh bersyukur dengan apa yang ada, tapi hati saya degil :(


LynnTheGudiGudiGurl :  minggu ni banyak betul saya mengeluh..minggu depan? saya tak kuat da nak bersabar!







3 comments:

KIDbrush® said...

slow-slow la beb... mcm cangkul tanah. lama2 kang sipa la perigi!

kapal terbang kertas said...

Salam...

Lyn... apa khabar. Akak selalu jengah blog Lyn tau, tapi biasalah duduk dalam utan susah betul hendak tinggal sebarang kumen di blog. Huhuhuuu...

lynn-the gudigudigurl said...

kid: hemm yup2. tau..aku nk slow2 la ni:)



kak hanis:
kakak!! sy rindu tulisan anda!