Saturday, August 14, 2010

Saya cun dan hot..

3 hari Ramadhan. baik-baik saja.
Saya suka ramadhan. sangat-sangat.
jangan pergi cepat sangat.

emm
sekarang ni saya obsessed with milk. and novelsss. 
nak tido kena baca novel walau dua tiga baris ayat.
pastu da kawan dengan BooksforcharityNizida kat fesbuk.
hari-hari nampak novel baru. hari-hari rasa nak beli novel :P
dan da booked novelssss sama harga dengan baju raya. adoiii :(

so taun ni tatau da nk cekau mane beli bj raya. pakai novel je la kang raya esok. huuu
pinjam duet weh. da gaji sok saya bayar balik :P


LynnTheGudiGudiGurl: Housemates saya menggila hack account FB saya. korang rasa nak meraung tak bile tengok2 kat update status terkini : Saya cun dan hot. dan beserta dengan komen-komen. saya bersabar je lah beserta niat nak balas dendam. siap la korang






3 comments:

KIDbrush® said...

anda mmg chun & hawt!

lynn-the gudigudigurl said...

chun dan hawt
tengok dari ko eja dah tau tak ikhlas. ishh ishhh tak pe aku tak amek hati . hahaha

Jeffry said...

haha..kawan sy pun mcm tu lynn..dia hafal pword sy, then up mcm2 kt fb..haha..