Friday, September 24, 2010

Saya sudah tonton Magika

saya baru balik menonton cerita Magika.
tadi sebelum nak tengok cerita tu siap osom ngan kengkawan sebab tatau nak tengok Magika ke Legend of Guardian.
hehehe
saya ingatkan cerita tu boring macam Hotel Mania
tapi..
saya gelak dari awal cerita sampai cerita  habis
hehehe
so tak rugi kot. 


err resident evil saya da tengok. saya jadik bisu tengok citer tu sebab.. sebab.. sebab.. hehehe :P


TheGudiGudiGurl: 19th days. i juz love the way you are. oke?

3 comments:

KIDbrush® said...

perst~ Magika tuh filem hape aaa (maleh nak tanya tenet)

seken~ Legend Of guardian cite pasal hape aaa??

terd~ awat tgk RE jadik bisu? x dak pon adegan SX ngeh ngeh

lynn-the gudigudigurl said...

magika: citer muzikal. aku ingat tak bes. tapi aku gelaaakkk tak abes2 hikhik


legend of guardian: entah.. kekee. aku pon tak konpem sangat la tapi kekawn kata bes.


Resident evil: sebab aku tak tengok filem yang lepas2 tu.. so aku tak pahamm. heee

::alifdalmim:: said...

knp dgn VIVA...kete baru ke..mai la jalan PD..hehe