Wednesday, June 17, 2009

Inikah Yang Dikata Blur?

Aku agak ada yang tak kena ngan aku ni. Lately.
  • Aku nak kuarkan Rm100 dari ATM tapi aku terdraw RM1000. Tapi siap tak mengaku aku yang tekan RM1000 siap salahkan ATM bengong. Tapi mujur mak aku ada kat belakang tym aku draw duit "Memang tekan RM1000 lah tadi" Oh ye ke. hehhee . Baru nak melompat-lompat ingat aku dapat durian runtuh. huhuhu Tak pasal-pasal kena bank-in balik kalau takkkkkkkkkkkkkkkkkk.......hehehehhehehehehehe gelak setan.
  • Aku baca paper Metro penuh khusyuk dari muka depan sampai muka belakang. Memang sangat khusyuk sampai mak panggil suroh angkat phone pon wat-wat tak dengar.hehehe Ada yang tak kena la. Pesal semua berita dalam paper macam aku dah tau? Aku pelik ni. Aku dah ada kuasa cam Bio-Nik ke?LOL Aku bising kat kakak."Pesal citer dalam paper ni aku tau semua?".Dia tak jawab pon tapi tunjuk paper baru yang tak berusik atas meja. "Tu paper ari ni tu." Hoh? Aku baca paper semalam punya rupanya. Tapi kenapa aku boleh tak ingat dari muka depan sampai muka belakang? Kenapa? Kenapaaaaaaaaa?
  • Aku semayang zohor. Empat rakaat la kan.Siap bagi salam semua aku dengar kakak aku gelak kahkahkahkahakah. Pesal? Aku semayang zohor lima rakaat. Huuuuuuuuuuu
  • Hari nak ujan. Aku masuk bilik dan tutup tingkap sebab kalo tak tutup tempias. Mak aku tanya "tingkap kat bilik dah tutup?"Aku menonong masuk bilik dan konfius. Siapa tutup tingkap bilik aku ni? Korang agak saper?
.................Banyak lagi sebenarnya. Tak termasuk missplace barang salahkan orang dan macam-macam. Inikah agaknya blur? Ataupun petanda awal menopous? Ah tidak. Tidakkkkk.



8 comments:

emmacommey said...

mcm tragik jek ke'blur'an awk tu lynn...hahahaha...da g cek kat pakar ??? tapi sy kagum ngan awk bace paper dr muke depan sapa akhir...tapi langsung xsedar tu paper semalam...ish...ish...ish...

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

haish!!!!

btul tu emmacomey.. dhyat tue..
sile ke hospital segera..


;D

lynn-the gudigudigurl said...

emma:
hahaha
agak-agak kena makan kismis ni
huhu

lynn-the gudigudigurl said...

chenta_tieha:
kalo g spital nak kena g bahagian apa ek?
hohohoho
org cakap lupa ni petanda awal menopus..
apakah?
i muda lagiiiiiiiiiik

ladymiaka86 said...

hai..salam kenal..

suka baca entry ni..sakit perut tahan gelak gara2 tanak di'cop' tak waras @ sengal gelak sorang2 kat opis ni..

tp yg tak tahan bab bc paper tu..hebat smpi x prasan paper semlm..siap abes 1 paper...

jebatsari said...

salam kenal..

nak gelak sat, kekkeekkekeke

lynn-the gudigudigurl said...

ladymiaka83:
salam kenal juga yer..

opss..
hahah kalo ingat balik..memang sakit hti + geram kenapa jadi blur sampai jadi camtu

lynn-the gudigudigurl said...

jebatsari:
salam kenal juga
=)