Monday, June 1, 2009

Kenapa Tak Update?

Sejak balik rumah, dah tiga hari aku tak update blog dan aku dah kehilangan kenangan untuk 3 hari di masa tua esok. Hohoho.. Blah la. Dulu tak update berbulan-bulan ok jer. Tapi kini aku berazam berjanji taat setia untuk rajin untuk menulis. Tapi, sejak balik umah, impian untuk rajin untuk mengupdate terus berkecai. Bukan tak nak mengupdate tapi bila buka sajer laptop, terus dua orang budak kecik tu datang mengacau.
"Cu..nak tengok Upin"
"Cu..nak wonderpets"

Ye lah..Sudahnya aku melawat saja rakan-rakan blogger di blog list.

=)

Happy holiday u oll.

4 comments:

jeffry azizi jaafar said...

eleh lynn, padahal lynn sebenarnye yg nak tgk upin ngn wonderet kan..ahaha..

emmacommey said...

same la kite...
tulis blog..wat kenang utk hari tua...

kot2 umo xpanjang...leh kaum keluarga...sahabat handai lepas rindu tgk2 tinggalan kite kn ?

aisye...tibe2 lak menulis semacam ini...hahaha...

lynn-the gudigudigurl said...

jefry:
alaa..confess
memang tumpang sekaki pon
LOL

lynn-the gudigudigurl said...

emma:
kenapa ya sy sentiasa setuju dgn anda?heheh