Saturday, September 12, 2009

Wajah Kesayangan Hamba

Fatin Umairah in action. Taraaaaaaa.....


geranmmmm. oke aku mengaku pernah gigit budak ni sebab geram sngt. ahahah. gile punya ciksu T__T


suka gaduh dengan aku sebab aku yang slalu carik pasal dengan dia. ehehe!



gigi dah penuh. kalo geram dengan aku pon dia gigit aku. adil kan?
aku gigit dia, dia gigit aku balik. Tsk


seriyes.muka camni memang nak makan pelempang. alahai gerammm. siap yer kamu si Umairah. Tunggu je la ciksu balik nanti.



Update 1:

Bukan Nur Kasih Nasreen lagi, tapi Nur Kasih Sara. Sebabnya atuk aka my abah tak suka nama Nasreen dan dia dah lama mengidam(?) dengan nama Sara. Ohh abah..adakah anda punya skandal dengan seseorang bernama Sara? Jangan abah. Kalo tak i lari dari rumah T____T Lan ada sent MMS si baby Kasih/Sara tapi entah camaner lah si henfon aku tak boleh bukak MMS tu. Celcom ni kan, saja je nak dengki dengan aku. dahlah brodband pon asal malam je mesti line dia hidup segan mati tak mahu. Benci lah.

Update 2:
Hidup tengah tunggang langgang sekarang. Esaimen bertimbun-timbun. Macam mana nak eksaited nak raya ni? dah lah tengah sengkek giler ni. baju raya pon harap kat famili.(macam la selama ni beli sendiri eheheh). Waaa nak shopping rayaaaaaa. Nak shopping rayaaa. Aku tak ada beli ape-ape pon lagi ni. Raya paling loser tahun ni. hoh! Ader saper-saper nak derma?

12 comments:

ain nia said...

kiut gile...rase nak cubit pipi die ;P

lynn-the gudigudigurl said...

ain:sila cubit.memang wajar dicubit sebab nakal giler

LOCO™ said...

isyh..
puak2 kanibal..

jeffry azizi jaafar said...

sama la kita lynn..tgh sengkek gak.x best la raya camni kan. :P

lynn-the gudigudigurl said...

LOCO:
theehehehehehe

lynn-the gudigudigurl said...

jeffry:
yerrrr
xbesss
sedih
kelu
pilu
=(

keristamingsari said...

nah derma seposen buat raya....tak tu..pilih jer baju kat Hugo atau East coast mall...nanti bayar...

lynn-the gudigudigurl said...

keristamingsari:
saper nak bayar??????
ekekeke

s.c.h.u.l.t said...

comelnyer!!

meh geget sket pipi! grr grr

keristamingsari said...

sapa lagi lynnn nak bayar...abng kau ni ler lynnn....he..he..he..

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
pass kat i. biar i tolong gigit. hehhe

lynn-the gudigudigurl said...

keristamingsari:
wahwahwahwah
postposne raya taun depan
ahaha