Wednesday, February 10, 2010

entry bajet

Definisi lelaki kacak /mr. right pada mata saya:












WORKAHOLIC!





ini lebih baik kan?
kamu workaholic tak?
haha.
sudah mereng. 
malam ni bakal mereng lagi.
hermmmmm

6 comments:

s.c.h.u.l.t said...

kacak pada saya is when my heart smiling just by looking he is smiling. *ewah* HAHA

tapi workaholic adelah hot. beliau bakal menyara khidupan anak beranak dgn mantap! wow~

Ahmad Syahril said...

kalo sy jd pompuan... lelaki yg kacak... lelaki yg pandai bahagi masa dan bersungguh dlm sesuatu yg dia buat...

time keje dia keje kuat2... time ibadah dia akan tinggalkan semua semata2 nak hadap Allah... time ngn family dia tak lupa... pandai bersosial dgn masyarakat dgn tau batas2 agama... so hot tak lelaki cmni???

mie said...

gue workaholic...
dengan erti kata lain...
mr right for gudi2...
hahhaaaa

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
ewahhh. hahha
itu betul juga.

lynn-the gudigudigurl said...

Ahmad Syharil:
yup. itu betul. lelaki kamu sebutkan itu memang HOT lah sesangat. tapi payah nak jumpa dah.

lynn-the gudigudigurl said...

mie:
aha. yer. kamu kacak jika workaholic.tiada kompromi. hahahah