Tuesday, February 2, 2010

Contest Mietos Lucky Draw

How  about your first daya at school?
Tanak cerita pasal first day kat sekolah sebab semalam balik sekolah terus terjelupuk pengsan.




Aku nak masuk contest lah. contest yang en mie yang buat.  blog dia dah lama aku follow. sejak dia kat mesia. pusing dunia naik kapal pastu balik mesia balik. sebab katanya dia nelayan. seingat aku lah, dia yang kata macam ni. bukan aku yang kata. bes kan nelayan sekarang? pergi tangkap ikan sampai pergi habis keliling dunia. kalo camtu la kan aku pon nak. aku tak tau lah kot2 sekarang dia dah tukar propesyen jadik ketua lanun ke pulak hohoho.

so sekarang dia bermurah hati nak buat contest. senang pulak tu. so sape2 nak join ikut jelah syarat2 kat bawah. join  jela weh. bukan susah pon. tak patah kot jari korang wat entry ni pasal contest ni.
dah la xyah guna slogan. 

klik sini kalo nak join


syarat-syarat nya....

#xkisah la sama ada hendak follow atau tidak blog ni, janji ada blog.... tapi dalam entry anda, sila nyatakan referrer anda....

#postkan banner atas ni pada entry &sidebar blog dan link kat blog aku!!!sila tinggal link entry kat bahagian comment....

#tarikh tutup pada 13 February 2010 (before chinese new year)

# 2 hadiah untuk cabutan bertuah &1 hadiah untuk referrer terbanyak (ajak la member2 join skali) so, sila tulis souvenier dari negara mana yang dihendaki!!!pilih satu sahaja, antaranya....
@japan
@barbados
@korea
@egypt
@france
@USA

baru jenguk  semalam  dah banyak orang join tapi saya tetap mau join. dah name pon lucky draw. sape luck dapat la.
Saya mahu Japan!


p/s: weh korang, kalo pergi Giant pastu barang korang penuh satu troli jangan pergi bayar kat kaunter 10 ITEMS AND BELOW okey. tolong kesian sikit kat manusia tak berduit macam aku ni. dahlah beli sikit nak tunggu engkau orang bayar sampai rasa nak merusuh. panas betul la.

5 comments:

mie said...

ok!!!
contest approved...
harap2 bertuah la ek...
gue dh upgrade la!!!
dari nelayan jadi lanun...hahhaaa

ain nia said...

betol..tak kesah la kt giant ke mydin ke..sume orang nk baya kat 10 items tu..pastu yang kite nk baya 1 barang ni..punye la lama kena beratur..cehh..kira dlm situasi tu kaunter mana2 pon sama je..

Ahmad Syahril said...

maybe giant kena wat gigantic board tulis besar2 dgn kaler warna-warni...

"perhatian kepada pelanggan giant yg pandai bukannya bodoh tak reti baca... kaunter ini utk brg 10 unit ke bwh je... thnkiu..."

greenhall said...

nape ko xbuka je baju time Q up tu. haha

lynn-the gudigudigurl said...

mie:
tengkiu2