Monday, February 15, 2010

Saya Sambut Valentine, xsalah kan?

Pernah tak kamu keluar shopping/membeli dengan bestie, rumet, hausmet segala benda yang kamu beli mesti nak sama. sebab nanti  kalo tak sama nanti balik jeles kenapa kau punya cantik dari aku? ehe. aku sokmo lah terjadi.  ini semalam punya citer. balik umah lepas test segala benda baru beli (wajib) baru perasan hampir semua barang adalah sama T___T.



tema shopping kali ni : jimat sehabis boleh. buat-buat tak nampak benda tak perlu dipraktikkan dengan sehabis daya. aihhh. kalaulah trip to bandung tu dikensel.


 
 Long cardi. sama.


 
wedges. sama.

 
s/sleve shirt. sama.
lain kaler je.

 
foundae. eyeliner. sama.

  
alah. pattern lain sikit je. tapi color macam sama. so sama jugak.

 



 dan ini yang paling takleh blah.
sehingga mineral water pon nak sama. gigih pergi carik mineral water ni kat Popular sebab bottle dia comel. .haha.


eh ader lagi. pikir jap nak upload ke tak payah?
tak payah la. 
eheee
 

housemate, ingat jangan pakai sama di hari, di waktu yang sama. ingat tu. 

aku ternampak  a set of Sophie Kinsella's shopaholic novel dekat Popular. siyesli aku nak sangat. plis nak sangat. nak sangat. nak sangat. nak sangat. nak sangat. nak sangat. weiiihh kalau lah sem ni xde praktikum, xde trip to anywhere. tak sukaaaaa hidup kesian macam ni. =(
okeh. sekarang dah masuk dalam wishlist. dah berjela dah kot listnya. aihhhhhh

6 comments:

s.c.h.u.l.t said...

ala comelnye shop together2 :)

johan adam said...

takziah.. sabau ye cikgu.

ain nia said...

bape eh long cardi?tetiba tanye kat cni..wahaha.ehem ehem..ni soalan siyes ;D

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
heee =)))

lynn-the gudigudigurl said...

johan adam:
greenhall kan?

yer. aku sentiasa sabar kot

lynn-the gudigudigurl said...

ain nia:
da jawab kat blog ain