Sunday, February 7, 2010

Rumusan Minggu 1 =)

busy.

bila dah letakkan sebelah kaki dalam dunia cikgu ni
aku dah warn awal-awal pada diri sendiri.
kena kuat. kena sabar.


banyak benda aku nak bisingkan kat blog.
  • pasal lecturer yang observe practicum aku kali ni. dia hensem tapi sinikal. ni yg aku lemah main sinis-sinis ni.ape motif nak bagitau dia hensem? hakss
  • pasal lecturer yang observe subject minor aku adelah yang agak anti dengan aku dan partner. ahah. macam mana dia tak anti tym dia mengajar aku ngn elis sembang+main manjang. kali ni nak selia aku mengajar. mampos.
  • pasal GB, penolong kanan yang awet muda. sumpah. kalo korang tengok menangis tengok body cam anak dara. hehh
  • pasal aku bangun AWAL PAGI SANGAT-SANGAT sebab nak rush pergi sekolah.
  • pasal hidup aku dah mula kacau-bilau. makan tak berapa nak menentu. semalam laundry untuk seminggu buat pukul 2 pagi sebab dah tau waktu lain lagi bz. housemate aku lagi kesian. mengigau nak pergi sekolah. pukul 4 dah siap mandi nak pergi sekolah tapi pelik tengok kat luar gelap lagi. hadoiiiii.
  • pasal makanan kt kantin tu tak best. pakcik kantin tu pon macam tak kisah hygine sangat. lalat depan mata hinggap kat kuih pon tanak halaukan. hemm
  • pasal hari sukan dah stat . aku dah pegi train budak dah pon.
  • pasal murid moral aku yang cuma 9 orang je. 3 orang asli, 3 india dan 3 singh. rasa macam senang kot nak 'tekel' diorang.
  • pasal aku pergi borong tudung ekin banyak-banyak sebab senang nak pakai pergi sekolah if ditakdirkan aku terlambat bangun. so far tak ade lagi la terlambat. tapi tanak la wehhhhh.ehee.
  • pasal cikgu kat sekolah tu kannnnn opppppppp ngumpat ngumpat tak baik. hahhaa .....

ahh banyak lagi laa. baru seminggu tu.
lain masa cerita.


okeh. nak pergi wat keje
two lesson plans to go 
penatnyaaaaa....

pagi-pagi aku selalu ikhlaskan hati. seikhlas-ikhlas nya.
supaya penat aku ni, penat berbaloi. dunia dan akhirat. amin.

=)
=)
=)
=)
=)
=)

cool lah. tiga bulan je x leh main-main. 


10 comments:

greenhall said...

dah pesan kat anak murid suh prepare awal2 sambot hari guru? haha

s.c.h.u.l.t said...

tah. cool lah. good luck cekgu! jangan main2 ;)

psstttt..kem salam dekat si hensem. :D

ain nia said...

siap mengigau tuh..heee =D

shairoh mohamad said...

sama la kita...sy pun tgh prktikum skrg niii, betul 2, kena buat sehabis baik...

Ahmad Syahril said...

go go go yale yale yale...

goatluck... eh silap... gudluck... hehehe...

lynn-the gudigudigurl said...

greenhall:
tak sempat nak cakap lagi. nanti aku bagitau hoho

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
tak payahlah. si hensem sinis. tak suka

lynn-the gudigudigurl said...

ain nia:
hahah. kesian dia. tak baik gelakkan dia ehe

lynn-the gudigudigurl said...

shairoh mohammad:
gud luck eaa

lynn-the gudigudigurl said...

Ahmad Syahril:
yerlah GOATluckkkk