Sunday, January 31, 2010

Esok bangun awal



sebab esok dah kena pergi sekolah
nak pegi didik anak-anak bangsa jadi orang berguna

kalo orang masih kata kerje cikgu mudah aka gampang
aku dah malas nak kate ape dah.


yea. bermula esok dan tiga bulan berikutnya, warga sk w*ira jaya, sila hadap muka ini.
nak taknak tolong terima. ehe.

ini praktikum ketiga. pertama dan kedua aku dah tempuh dengan berbagai rasa. ketawa dan air mata. penat-lelah jangan cerita la. ehh bukan mengungkit. haha drama sungguh.. tolong eh partner/housemates kali ni kita jgn buat peel lama. takkan tiga bulan kot kita tanak tido malam-malam buat lesson plan, teaching aids? aku dah insap kot. hee =D


doa-doakan ek. moga aku tak tersasar.

pesan saya pada cikgu classmate saya pastinya:
cikgu-cikgu, awak jangan nakal sama naik dengan budak eaa. malu sikit

p/s: black beauty kat atas sanggup xpakai simpan nak  pergi sekolah. haha. dari kecik sampai ke tua besar, nak masuk sekolah mesti nak ada barang baru. at least pemadam baru sebijik  pon tak ape. haha. sampai pencen la aku bawak habit nih =D

16 comments:

zue anak sudin said...

mmg cun giler kasut tu!!

gud luck esok~~! :)

Nadd said...

cikgu cun mesti anak murid suke..
tmbah plak pkai kasut cun,
lagik tambah2 cun..
hehe.
;)

selamat berpracticum cikgy lynn ;)

s.c.h.u.l.t said...

lynn ajar apa? goodluck ek!

Ahmad Syahril said...

GOAT luck... eh silap taip plak... good luck... hehehe...

p/s: guru yang baik adalah guru yang dapat mendidik anak didiknya bukan setakat ilmu dunia... malah ilmu akhirat...

jane said...

gud luck..
been at that place before

aYuNi said...

gudlux lynn... semoga sabar mendidik anak bangsa kita.. HIDUP LYNN! :)

mie said...

ni mesti cikgu nak ajar gaya model berjalan....
kalo camtu, gue mau tgk la cikgu ngajo...
hahahhaa

wake up!!!!
kn gi skolah...

greenhall said...

jgn lupa btlkan niat..

lynn-the gudigudigurl said...

zue:
tengkiu2x

lynn-the gudigudigurl said...

nadd:
haha. itu memang betul nad. awal2 lagi dah kena observe dgn budak =)

lynn-the gudigudigurl said...

ajar budak2. hehehe.
pj, moral, bm la

lynn-the gudigudigurl said...

jane:
tengkiu. oh really??

lynn-the gudigudigurl said...

mie:
hahah. itu pon betul jugeee. memang cikgu nak ajar bdk jalan

lynn-the gudigudigurl said...

ahmad syahril:
haha. yeah goat luck

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
heheh. tengkiu cikgu ayuni

lynn-the gudigudigurl said...

greenhall:
baiklah encik. sedang betulkan niat lah ni