Sunday, January 10, 2010

i'm in love

Dah dua kali ada manusia yang baik hati tolong top-up kan my maxis num. aku agak ada orang yang nombor dekat dengan nombor aku tersilap topup kan. kesiannnnn. ehehehehe. mesti dia bengang gila kan. tapi aku nak tolong camana? tolong gunakan kredit free tu je boleh? eheeee.

sekarang ni ade PC Fair kat Ipoh. antara tempat paling aku menyampah nak pergi. mesti ramai gila umat manusia tuh tapi kena pegi gak sebab aku nak pergi terminate plan celcom broadband yang aku guna sekarang. nak ambik yang student plan. student plan tu sampai umo 26 rasanya. elok la tu. manelah tau esok2 dapat posting kawasan takde line celcom. alahaiii masin mulut kangggggggggg.







 see, sumbat dalam poket coat je


sekarang ni orang semua pakat beli netbook kan. harga pon cheaper than notebook biasa. dah la comel lote. colorful. cuma kecik sangat la. boleh rabun mata kalo menghadap lama-lama. aku dah aim nak yang ni sebijik kalo laptop tua aku ni rosak. kalau rosakla. tapi abah aku mesti tak bagi. gerenti punyalah tak bagi. tapi kalo guna duit sendiri mesti dia bagi kannn =_=

10 comments:

greenhall said...

ak doakan ko murah rezki! hehehehe..



*gua layan pc je beb..rasa mcm tgk tv.

Ahmad Syahril said...

pujuk laa abah suh beli gak... :)

anaklaut said...

salam...


untungnya..ada org tf tlong top-up kan..

lynn-the gudigudigurl said...

greenhall:
pc tak leh masuk poket. hehehe

lynn-the gudigudigurl said...

Ahmad Syahril:
abag tidak makan pujuk =)

lynn-the gudigudigurl said...

anaklaut:
hehehehehehe murah rezeki la tu =)

aYuNi said...

aiya lynn.. nape xg tahu nak g stadium.. kalo x dah lama ayu blaja makan kat nasi wangge..hehe..

nway ,netbuk kecik tuh xbesh la.. huhu..

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
hehehheh
pegi kejap kejap. ramai sangat umat kat situ. haaaih

nasik wanggae gleme nau kat ipoh ni. heee

mie said...

lor....
de pc fair ke kat ipoh..
kn gi ipoh la camni....

lynn-the gudigudigurl said...

mie:
dah habis baru cakap