Sunday, August 9, 2009

Hari Bosan Sedunia

Banyak mahu bercerita. Tapi ideanya mati tiba-tiba. Loceng rumah berbunyi. Owner rumah datang nak baiki tandas tingkat bawah. Haihh. Terus lupa apa nak ditulis. malas sungguh terima tetamu berkromosom XY ni. Itu lah kalau classmet datang, jangan harap kami nak keluar..main jerit-jerit ikut langsir rumah. hehe

Nak bermula dari mana ya..

Err tak tau lah.
Mungkin isu yang tak sudah-sudah ni. H1N1. Buka mata la masyarakat. Takkan bila dah kena baru terhegeh-hegeh nak pegi beli mask, nak jaga kebersihan? Kalo tak nak pakai tak pe, tapi duduk diam-diam boleh? Jangan mengutuk, mengata. Tapi ingat, nyawa kamu tiada spare part. tak boleh beli mana-mana kedai kedai hard ware. Mentaliti masyarakat susah nak baca. Pelik aku.

Im losing my weight. 4 kilos untuk praktikum sebulan lebih.. gila ah. balik nanti teruk la kena bebel..
"Makan la banyak sikit..kesian tengok tau kurus-kurus ni"
Kesian yer.

Rindu. Rindu rumah. Rindu si kecik Umairah ni yang katanya dah pandai membebel. pandai merajuk. pandai pukul Firdaus sampai menangis. eh..dah pandai macam-macam yer.

2 comments:

emmacommey said...

bestnye berat badan turun !!! sy lak susahnye nak turun...keje separuh mati pun naik tetap naik..hu3..

lynn-the gudigudigurl said...

emmacomey:
kurus cam papan payah gak..
huuhuu