Monday, August 24, 2009

Kamu Bagi Tajuk...

Asal balik rumah, mesti malas nak online, blogging apetah lagi =P Pulak tu puasa-puasa cam ni terasa lagi malas nak on laptop.

Tapi baru semangat nak updet blog, baru tersedar yang terlupa bawa balik memory card reader la, chrger batt camera la. Balik kampung ari tu tergesa-gesa, lepas sahur ada hati lagi online konon nak buat research asenmen sebab dah tau internet kat umah lembab so nanti malas nak buat asenmen tapi end up bloghopping kat blog orang lain wish selamat berpose. Mesra kan aku? hehehe

Lagi, bila dah asyik sangat online, tengok jam dah lambat baru lah menggelabah tak mandi lagi, beg tak kemas., taxi tak call lagi. Tapi tak sangka betul Ipoh Taxi sungguh efisyen, baru kol lima minit mintak hantar taxi dan-dan tu jugak sampai depan rumah. Lagi la menggelabah. Terus teringgal macam-macam. Paling best aku ngan Ros lupa nak buang sampah kat dapur tuh . T__T Mati la sampah tu busuk bau satu umah. Mati la kena fire ngn bebudak ni. Hehehe

Dah pukul 3.15 petang. Kejap lagi mesti dipanggil ke dapur.
Nak masak pe ek?
Kejap lagi google resepi
Terasa sungguh beruntung menjadi anak gadis di zaman ciber.
Segalanya di hujung jari
Ekekeke.

“Yer lah carik resepi dekat internet, nanti cari aku jugak nanti tuuu kalo tak jadi” ma dah merajuk dengan aku ngan kakak bila kitorang sibuk cari resepi.
=P

6 comments:

jeffry azizi jaafar said...

“Yer lah carik resepi dekat internet, nanti cari aku jugak nanti tuuu kalo tak jadi” - haa dgr tuh..kena guna resipi turun temurun gak baru jadi..

s.c.h.u.l.t said...

sangat mesra~~

yes,maka saya adalah terpilih juga untuk menyahut salam ramadhan? hehe

tq terharu. hihi

keristamingsari said...

Kena belajar dengan emak cara-cara memasak....asyik tengik resepi internet jer tak jadi.....

lynn-the gudigudigurl said...

jefry:
hahaha yer lahh baiklahh

lynn-the gudigudigurl said...

shult:
okey..sy mesra
=)

lynn-the gudigudigurl said...

keristamingsari:
hahaha yer lah baiklah