Thursday, August 13, 2009

Maaf La..Terlepas Pandang

Saya berjanji mahu update dengan lebih rajin /tiap-tiap hari walau hanya dengan sepatah ayat. bukan untuk siapa-siapa tapi untuk diri sendiri jugak.

Occay entry menipu. Abaikan.

Rupa-rupanya aku ada berderet list tagging game yang tak buat dalam draft. Bila selongkar balik, mak aii banyaknya tak buat..hee sori mesti dah serik nak tagged aku. Oke mungkin start entry ni, aku buat sikit-sikit since bosan asyik cerita pasal sekolah je kan.

Aku ditagged oleh seseorang yang aku dah tak ingat dah saper. LOL. Tak pe la kan. Aku buat juga akhirnya. hehe

Random questions.

1) apa perasaan sekarang?
1. Geram pada line celcom...karang saya curang kat wimax baru tahuu!!
2. Risau..mata kanan saya sakit tapi tak bengkak..dalam kepala dah fikir bukan-bukan.


2) saya nak makan?
SR banana choc. orang tu ckp nak belanja kalo tolong dia rakam suara nak mengajar esok..

3) saya tak suka?
Listerine yang warna hijau tu. Pedas lah. boleh terbakar mulut tahu??

4) impian saya?
Kawen dengan guru besar. apa? kawen dengan si Perancis tu? lupakan saja.
Ok. Serius la. Bahagiakan ma dan abah saya sehingga ke hujung nyawa saya..

5) haiwan yang saya tidak suka?

banyak betul. tapi tak sampai hati nak tulis kat sini. kesian dia kalo baca kat sini terasa hati. Ape benda aku merepek ni?

6) saya harapkan?
bangun pagi esok, mata tak sakit dah. dannnn
Tiada lagi kes H1N1. Sungguh. Risau betul saya. Lagipun saya dah penat pakai mask.

7) jika boleh diputarkan masa?
saya buat betul2 masa SPM tu. tak main2. saya sedih betul tak dapat study kat Jepun.ehehe

8) saya pada 10 tahun akan datang?

tetap begini juga. tidak mahu tua. boleh?


9) hp saya adalah
shining blue. sangat tidak minat warna itu. paksa brother kedai enset tu carikkan warna lain tapi dia kata dah habis.nak tak nak kena ambik jugak. housemate saya pon beli yang sama juga. dua tiga hari kemudian, Arip si budak UPSI bergegas beli yang sama juga. Kadang-kadang mahu ketawa juga bila jalan-jalan dengan rumet/housemet semua benda nak sama. Kalo tak sama nanti saling jeles menjeles. Ok stop. Orang tanya pasal hp sebok nak cerita pasal rumet sekali.

10) saya pernah bercinta sebanyak?
safayafa benfencifi befetulful lafa oforangfang tafanyafa mafacamfam nifi!!

11) saya suka pada?
Listerine yang warna biru tu. Tak pedas lah. Ehh kenapa asyik nak cerita pasal Listerine ni?

12) kawan-kawan saya?
perangai supo bokbong sore-sore. gode ke baghu tau..
Saper boleh translet saya belanja Slurpee 7E.

13) pernah dikhianati?
apa plak tak pernah. sajer je kan nak jawab belit-belit. kalo jawab pernah terus kan senang =P

14) apa yang hendak dilakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?

bunuh terus

=P

Biarkan dia. saya tak berhak nak hukum orang.

15) senaraikan 8 orang untuk di tag...

..........Kamu Yang Follow Saya............

2 comments:

cahayaqaseh said...

suka tgk cara lynn jawab tagged ni...hehe...

selamba dan padat....hehe

lynn-the gudigudigurl said...

cahayaqaseh:
sila lah buat juga kak..heheh