Saturday, August 29, 2009

Malas

Kenapa blog aku tak macam dulu. banyak tool yang dah hilang. Itulah punca utama malas blog. Serius ok. Sakit mata tengok tulisan dah tak boleh justify.

Lupakan lah.

Em. Mahu bermula kat mana tah ni. Rasa dah macam dah lama sangat tinggal blog. Terus tak reti nak tulis apa. Kekok i. Kihkihkih.

Aku sebenarnya dalam mood malas.
Malas sangat-sangat.
Malas nak buat keje.
Wahh. memang malas gilerlah. tak tahu nak explen macam mana.huh!
Entah aku jangkit ngan sapa sakit malas ni. hahha sibuk nak salahkan orang lain jugak.


Tadi online kejap sempat chat ngan sorang classmet ni. Terus dia terjah tanya pasal asenmen. Ceh bukan nak tanya aku sihat ke tidak. dia dah siap pegi library buat research. katanya 50% in progress. Gigih ko yer pegi libraray cuti-cuti ni.

Aku? Soalan pon tak baca habis lagi. Uwaaaa.
Sekarang ni paksa diri belek soalan asenmen. Belek je. Bukan buat.


Dah la. Aku nak termenung jap. Mana la tau dapat ilham buat asenmen. Hohoo
Harap-harap bila dah termenung, aku akan tertido.
Kemudian, datang orang kenet ramai-ramai tolong aku taip asenmen. Ala yang macam tukang kasut ngan orang kenet tu. Tobat la weh, aku sokmo berangan cam tu. Bila lah nak jadinya ntah. huhuhu
Pastu bila bangun tido, gelabah-gelabah tak siap asenmen, tengok atas meja, asenmen dah siap print lagi.
Pandai orang kenet tu guna printer i.

Hoiiiiiiiii merepekkkkk apa ni??????

Kesian. Baca cerita merepek aku yang malas.

Tapi dalam hati tetap harap ada orang kenet baca blog aku. baca lah weii. i tunggu you all malam ni tau. hohoho

8 comments:

emmacommey said...

terasa lak i...
i org kenet...
mane u tw i kenet...
mane2 i g...i paling kenet...
kenet a.k.a cute...
keh3...

siti_z0wiah said...

knp leh ilang to0l??

ain nia said...

nak org kenet juge..nga3.. ;p

keristamingsari said...

apa la...lynn ni..memang ler kalau kita rajin sangat tukar tema blog...habis ler hilang tool..tool yang lama...kalau tak tu kena copy balik....

lynn-the gudigudigurl said...

emma:
tapi..kenapa u tak tolong buat asenmen i pon?
huhuuhu

lynn-the gudigudigurl said...

siti zowiah:
taktauuuuuuuuuuuuuuuuu
=(

lynn-the gudigudigurl said...

ain nia:
jom kita doa.
mana tau Ramadhan ni kan kan kan

lynn-the gudigudigurl said...

keristamingsari:
errr...
bukan widgets yang hilang..ni tools kat ppost entry tu.
slama ni tukar layout tader pulak hilang
=(