Monday, March 8, 2010

entry ayaq liuq

 abah menelefon bertanya mahu makan ape bila aku balik bercuti. lantas aku senaraikan ini:



-bubur lambuk



-kerabu pucuk paku



-sayur lemak nangka



-ikan kerisi goreng


-BUDU! 


pics digoogle. sumpah mengganggu emosi tengok pics.

bukan sebab kat Ipoh tak ada, tapi tak sama. sama lah seperti lelaki Utara tak sama dengan dengan lelaki Pantai Timur. ataupun lelaki Selatan memang tak sama dengan lelaki Pantai Barat. 
menyampah kan kaitan aku buat? haha

P/S: ari ni aku berjaya sampai ke perodua servis  dan kembali ke rumah tanpa sesat. hahaha. keterujaan yang sangat tinggi dengan kebolehan diri . babai blackberry. saya tak perlukan anda buat masa sekarang. yes aku berlagak ni.

P/S: kawan aku sudah kahwin malangnya tak dapat hadir. sebagai pengganti ketidakhadiran aku, kenalah beli hadiah. tapi  dia awal-awal lagi dan warning tidak mahu pinggan mangkuk, cawan, gelas, periuk belanga. nasib baik kawan sejak kecik kalo tak aku  memang saje je kan nak demanding ni. err any idea? bagilah idea yang tak merabakkan poket, please?



3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

terlior tengok mknan.. lama giler dh xmkn bubur lambok..

haha.. congrats la utk kwn tu..
demand!

klu nk yg x merobek poket.. bg kad ucapan jer.. wahaha

klu nk ikut demand dier.. bg kete ke, rumah sebuah ke.. lalala~

greenhall said...

tahniah!










bagi je kupon kfc yg slalu dapat kat petronas tu kat dorang.

ain nia said...

waaa..lapa lapa..sume nampak lazat T_T

yg takde dlm senarai di atas:
seterika.jam loceng besar(senang bgn pagi)..haha