Thursday, March 18, 2010

Firdaus

mase  dia kecik. dia comel



dan manja


dan menjadi kesayangan siapa-siapa pon



walopon kadang-kadang menyakitkan hati


sudah besar pon kamu.
sampai tak terasa 6 tahun dengan kehadiran kamu dalam keluarga =_=




malah sudah punya adik yang sebijik potostat perangai abang
MASAK CIKSU, MASAKK

tolong jadi abang yang baik


kadang ciksu garang nak mati dengan kamu


dan gaduh dengan kamu macam ya Allah ciksu siapalah matang sangat ni. berebut channel tv sampai meraung-raung. hek. bukan aku. Firdaus lah. ahaha


cuma, walaupon dan lepas 3 hari, ciksu akhirnya ade peluang mahu buat entry khas ini semata-mata mahu mengucapkan. ciksu dia ni bz macam Sharizat Abdul Jalil sibuk nak protect wanita malang akibat penindasan dan penganiyaan (!) :

Selamat Hari Lahir, Aus

walaupun kehidupan kanak-kanak kamu tidak sesempurna macam Miyaki, Udin, Alia, Firdaus Kecik, Epul, Najmi, Apiq, Balqis ( ciksu ingat nama2 ni jer) tapi  kami semua sayang sangat dengan Aus.
ciksu takkan biar awk rasa tersisih dan rendah diri. aus ada kami semua, okay?




untuk hadiah harijadi, dia minta teddy bear as present. fuhhhhhh selamat duit aku. nasib baik bkn heli control. selamattttttttt





11 comments:

Anonymous said...

ehemehem cik su dia tuuu

Anonymous said...

ciksu dia comel.
saya dah agak pemilik blog comel.

Anonymous said...

akhirnya. saya tunggu lama untuk pic gudigudigurl,

Anonymous said...

kenapa tidak jawab soalan di formspring?

jangan risau. memang saya yang komen di ats tu


pandai awk. masih sempat memerli shahrizat jalil.



peminattegargudigudigurl

lynn-the gudigudigurl said...

anonymous:

err. saya tidak berniat memerli shahrizat jalil. hehehe

Lanun Ranggi said...

ciksu dier kedekut..

tengok macam saya.
nak present?..

nanti saya belikan kuih muffin dua ketul dengan lilin cap kapal...

KIDbrush® said...

walamakk.... cumil2 anak2 ko ekk Lynn... ibu mithali susah di cari wooo

lynn-the gudigudigurl said...

lanun ranggi:
lilin cap kapal tak penah tengok pulak. mesti harganya seribu sebatang. ahaks

lynn-the gudigudigurl said...

KIDBush:
dia ikut aku tuh. hahah

s.c.h.u.l.t said...

pic aus memang comel!

epy belated bday aus! ;)

greenhall said...

aku book adik aus