Tuesday, March 10, 2009

Cerita Hari Ini

Nampaknya entry kali ini kena cepat, padat dan tepat. aku rushing nak buat asenmen.
Sungguh gigih aku mengupdate blog walopon deretan asenmen sedang menanti.
bagus kan aku =P

Aku dan hari ini...



1. Sukaneka.


kelas aku organise sukaneka untuk Pendidikan Jasmani. Kononnya bila pergi sekolah esok, dah tau nak handle situasi nak buat sukaneka untuk anak murid.(terasa syahdu menulis perkataan ni LOL). so yang jadi budaknya adalah classmet aku sendiri. seronok. group aku handle main belon terbang. isi air dalam belon, pastu baling ke belakang. hehe merasa la diorang kena mandi kalo belon pecah. ada 4 permainan semuanya. budak-budak ni main ngalahkan budak kecik.


biar gambar je lah bercerita..




main kaki lipan. group aku sumer pompuan tapi still tak menang. tali putus.





main ape tah tapi kena tutup mata n passing getah guna straw. bapak payah. group aku kalah gak =P


tak menang dapat hadiah gak .weee sukee


2. Olahraga Lompat Jauh

Aku, Danial n Joe yang handle ajar lompat jauh. Tapi Joe yang take part banyak. hihii. aku tak reti ah lompat jauh ni. Tapi lecture aku, Cik Siah macam marah ngan budak pompuan sebab katanya kami mcam tak serius. haii tunggu je lah result GERKO sem ni.

3. Seminar Blogstarz kat Hill City Hotel.

Aku tatau tindakan aku join Blogstarz ni cerdik ke tak. Rasa cam bongek jer tapi nak buat camner nasik dah jadik bubur. RM100 dah melayang. haihh..betul la orang kata Melayu ni senang kena pengaruh. Melayu itu aku lah.. waaa rugi duit aku...

Dah.

Aku kena berhenti. Aku nak buat asenmen.

waghhh aku sungguh malas =(

5 comments:

diLa said...

waa..beshnye..
nk join sukaneka gak..;p

wee~
salam kenal..;)

lynn-the gudigudigurl said...

hehe..meh la join..
salam kenal juge

SHAIKH said...

menarik n tetarik..
dh lm x bersukan..huhu
;)

Princess Liyana said...

alaahai tk pernah main lagi yg lipan tu..good luck dear!truskan usaha buat esenmen..;)

lynn-the gudigudigurl said...

shaikh,
princess liyana
try main la
seronot tu
=p