Friday, March 6, 2009

Resdung Treatment, Fake GUESS Purse, Futsal

It happened by a day =P
After class, went to Giant to buy hamper for Sukaneka which will be held on this Tuesday.
After grabbing that thing and that thing, we finished our shopping within half an hour.
Terasa sungguh terer. Shopping is my thing.LOL.
I had my lunch at MB and got time to berpoya-poya during waiting that two girls doing their bussines. I wish im not doing mistake when I instantly agree to do resdung treatment.


Tak pikir dua kali terus buat.


Lately,i noticed i always had pimples. tak putus-putus. be it on forehead, cheek, chin and even on my eyebrow. Sungguh sakit hati.
Ingatkan ini angkara stress nak amik lesen ari tu so i let them bermaharajalela.
But, after i obtained my driving licence successfully (hehehe), jerawat itu makin ganas membiak.
Dan paling wat gua panas, they leave cop mohor sampai my friends start to complain
"weehh..naper banyak jerawat"
"hahha..kena kencing manis ker..manyak parut!"
Eiii banyak la hang kencing manis!
Aku tak pikir aku tengah perubahan hormon. aku dah matured enuff meh!~
Tapi mungkin kegilaan aku pada makanan tradisi buat aku camni
Makanan tradisi?
Ye lah sambal belacan, budu, aku belasah sajork!I am truly Malaysian!*rolling eyes*
So resdung la penyebabnya. agaknya la..pape pun aku dah spent RM80 for it
Haihhh..bankrap aku macam ni =(
*
*
*
*
*
*
Ops, aku terbeli FAKE guess purse! Hampun yer fan guess. bukan niatku untuk menjadi begitu cheapskate tetapi ekonomi global memaksa aku! hikhik. Wei saper tak mo authentic brand.
Since my old purse was really burok and the pink color turn to greyish, i just can't wait for the ORI one. ala tak pe la kan, student tak boley lebih 2 kang tak berkat duit elaun. *defensive statement tuh*
Lagipon my friends said my new purse chantek, tak macam seploh hengget..
hahahha kantoi...............
*
*
*
*
*
*
Futsal lagi. baru lepas main ni. seperti biasa Extreme Park la lokasinya.
Aku tak main beria pun. Aku tak nak kejar bola so aku tengok jer diorang pakat kejar bola sambil terjerit-jerit.burok peel.
ishh gelak je lebih. Tapi penat jugak. Penat ketawa.
team aku kalah. kalah sebab aku yang gatal jadik keeper=( aku nak team dulu. team aku yang giler itu.
Ape?Girls tak sesuai main futsal. Sorry but we love it!
Extreme Park offer RM30 per hour for girls on Sunday and Monday.
Kami Sukaaa!!!
P/S: I wanna upload the pic but alahai..wireless connection sangat trouble.hemmm





9 comments:

Aqilah said...

hehe... eh kalau biase kita beli barang2 fake 2 kan, die mmg tiru betul2 yg asal punya ke? curious tol.

lynn-the gudigudigurl said...
This comment has been removed by the author.
lynn-the gudigudigurl said...

aqilah
er entah lah..
rasanya kalo barang fake yang murah cam Guess tu, sekali temgok pon kiter dah tau fake ke x
cek kat zip ngan material.
senang sangat nak cam
hehhee

Princess Liyana said...

salam kenal;)huhu

sonoknye main futsal..yana tk reti..huhu

lynn-the gudigudigurl said...

yana
salam kenal juga

tak reti sangat main pun
haha

Princess Liyana said...

huhu purse tu asal cantik..harga lain kira..huhu

lynn-the gudigudigurl said...

tu lar..hik3

::cHeNta_tiEha:: said...

futsal mmg best!
:D

lynn-the gudigudigurl said...

chenta-tieha,
yup
futsal best..
tak pandai main pun belsah jer.
hehe