Saturday, March 21, 2009

Saya da Balik

Ipoh..i'm back
Penat wei 7 hours staight from Kuantan to Ipoh.
Tak sempat langsung nak hapdet dari umah.

Memang dah niat tak nak update pon..hehehe

Seminggu cuti seminggu la bersawang bebyblog aku.


Aku balik awal sehari.
Alasaannya nak bersedia untuk PRAKTIKUM
My very first praktikum.
Tetiber jer rasa tak sedap hati sebut sal praktikum ni.
Naper entah
Nak kata tak sedia, dah 3 taun aku study, maser ni lah nak tunjuk skill (hohoho)



Dah terang-terang aku g skolah bukan dressing cam ni =P sajer amik feel


Herrmm tetiber mood nak blogging ilang la pulak..

Esok la sambung =(


11 comments:

...CiKdiDa... said...

wei...prktical mane kkg? wah2...jd ckkgu la mg..jgn wi ajoran sesat dh..heheheh

lynn-the gudigudigurl said...

kat ipoh la ..
ajaran sesat?
insyaAllah ya
hahahaha

Mr.shari said...

semoga mnunjukkan skill jdi pngajar
hehe

cikWahida87 said...

Gud Luck 4 ur Praktikum..:)

Princess Liyana said...

huhu good luck ek praktikal;)

lynn-the gudigudigurl said...

mr shari
CikWahida
Princess Liyana

Thanx a lot.....

lynn-the gudigudigurl said...

mr shari
CikWahida
Princess Liyana

Thanx a lot.....

A.Z.L.I.N.A said...

sila amek award anda yer...
n gud luck...
hhehehe

btw

i like ur old bckgrnd...
yg kaler ijau i guess

lynn-the gudigudigurl said...

na:
award?
oh thanx
betul..
bckground ini sangat serabut~benci
tapi tade maser nak tukar
heh!

Kojue said...

Teacher?? Nice...praktikum mmg sronok!! One of my wonderful memories.Primary or secondary school? Remember, first impression is the most important. Kena act strict n garang. Trust me... :P Anyway,best of luck to u!

lynn-the gudigudigurl said...

Kojue:
primary skul..
hehhe
semua cakap macam tu
kena act strict n garang
kalo tak budak2 tak respect..
thanx anyway =P