Friday, March 13, 2009

Hoorayy!

elok pulak hari aku pakai bj kuning =P

4.44 am.
Printer Canon IP1000 mencetak helaian terakhir assigntmen Sintaksis dan Morfologi aku disusuli printer HP rumet menjejak kejayaan aku menyiapkan assigntmen. Berhari-hari dok menghadap sampai aku rasa dah tak de life..hoho poyo la melampau~
Tapi itu lah hakikat, aku benci sem ni, tapi IT'S OVER.
Derita semester ni dah berakhir.
Dah la lagi 2 hari lagi sem break
lalalalallalalala
Tapi aku dah rasa cam zombie dah ni
Nak tidur tapi class kelas pagi.
kalo tido pon wat sakit kepala jer.

6 comments:

Na Shari said...

Hehehe...masa akak kat UiTM dulu pun banyak buat assignment...kadang2 tu sampai tak tido semalaman nak siapkan benda alah tu...

Bawak bersabar la ye...

...CiKdiDa... said...

hahahahaha...sme la kte...dh buhsan ngadap lappy buat asgmnet...x sabo tggu cuti..pnat..huhuhu

lynn-the gudigudigurl said...

Sis Na.
hehhe kalo tangguh wat keje cam ni lah jadinya.

mie said...

tahniah!!!
akhir nya siap...
bleh enjoy

Mr.shari said...

waa,beznye dh ciap..
sy byk agi asgmnt nk kne ciapkn..help me!!:]

lynn-the gudigudigurl said...

cikdida :
bosannnnn

mie :
yup..alhamdulillah
heppi giler ni =p

mr. shari :
da ciap ke asenmen?
nak kena tolong ke?
hahahha *gelak jahat*