Thursday, July 2, 2009

Dont Give Up

Empat hari di sekolah. Alhamdulillah. Segalanya ok je. So-so. Tak boleh nak bebel panjang sebab aku lama lagi kat sekolah tu. Niat kat hati kali ni nak updet hari-hari. Tapi hari-hari aku tak ada mood... Eii tak tau nak cakap apa feeling aku sekarang. Bercampur-baur segala. Nak menaip entry ni punya la susah. Aku tak suka lah rasa macam ni. Rasa tak best giler. Sangat-sangat.

Yer lah. Tak nak give up. Orang yang loser je suka give up ni. aku bukan loser.

P/S : Aku tanya betul-betul ni, tolong jawab seikhlas rasa, kenapa korang berblog? Tolong beritau aku dengan jujur. Jujur tahu! Aku reti nilai jawapan jujur ngan tak jujur ni!

2 comments:

emmacommey said...

kenapa sy berblog ?

sy seorang yang banyak cakap...
tapi dlm satu2 keadaan saya xmampu berterus terang contoh saya marahkan seseorang, puas hati dengan seseorang, nak meluah hati yang gusar....sbb tu entry sy byk yg berbentu mara2...jiwang2...kadang2 sy mahu berkongsi pengalaman sy...sebagai seorang repoter...

rasenye dah jujur dah komen sy nie...ki3...

:: kay dora :: said...

kenapa akak berblog? hmmm... utk meluahkan segala isi hati, pandangan, pendapat, berkongsi info, pengalaman, update cerita kawan2 lama dan jumpa kawan2 baru!

hmmm... jujur tak?

nak tanya lynn plak, napa lynn berblog? hi5....

nyway, don't give up okeh! as akak sekarang tak pernah give up berdoa dan memohon petunjuk dari Yang Esa...