Monday, January 17, 2011

saya perlukan cinta..


is it true?
kejap2. tengok pic atas kejap
kenapa love yang girl 'betul'?
kenapa love yang boy 'terbalik'?
tak puas hati neh..
grrrrr.

aih. whateever it is. 

lelaki kan suka macam-macam.
T__T



LynnTheGudiGudiGurl: thanks you make this week alive. dan tiba-tiba rasa daydreaming adelah tak buang masa :P tiba-tiba rasa takot dengan hari Jumaat neh. wahhhh.. tiba-tiba rasa nak mintak lambat la berjalan minggu ni. tiba-tiba rasa macam eh betul ke aku ni?..tiba-tiba rasa  aku koya sorang-sorang padahal it nothing. takpe aku selamat tiba-tiba rasa heyy ko saje nak beli hati aku yekk.. Okeh. stop the craps. bape kali tiba-tiba daaaaa

3 comments:

ThE kOpi suSU said...

need luv?? omen!! betul ke kak lynn yg saye kenal nie...means u dah tangkap cintan?? who that men?? untungnye...

Utk laki2 luar sane:
Lynn:
~preety..nice
~baik, sopan...
~caring ok...
~untung korang dpt dia...cewah

Tuan Auz said...

hahaha. iye ke??

btw, wat la solat istikharah, tgk betul ke beliau is for you =)

lynn-the gudigudigurl said...

pendi:
wah wahh bab menjual kemain lagik yekkkkkkkk....


Tuan Auz:
aik? beliau tu sape? adoiiii