Saturday, January 1, 2011

Countdown New Year di Teluk Cempedak ..

tahun baru tiba lagi.
sambut tahun baru tahun ni dengan kawan-kawan.
tahun lepas sambut dengan makhluk tu depan laptop.. tapi dia rushing nak pegi main futsal. aikkk.boley  ingat  aku yek.perghhh...

tahun ni aku rase bes gile.
celebrate dengan kawan-kawan sekolah rendah merangkap kawan sekampung.
even keluar bertiga je tapi riuh rendah. hehehe
memula singgah East Coast Mall . niat asal mesti la nak layan muvie tapi semua muvie macam da tengok jee so plan cancelled!. so layan karok, window shop, makan-makan, bising-bising (harus!!!)
lepas tu blurrrr. tak tau dah kat Kuantan ni nak pegi redah mana. so pegi mengimbau memori dekat Kuantan Parade.. zaman remaja dulu Kuantan Parade kira da cukup bes dah. hihi
dan  tak pasal-pasal pegi karok lagi sekali. nak pecah anak tekak aku. haih.
lepas tu blurr lagi. nak pegi mana lagi nihh..
at last aku bagi cadangan yang agak mengong.
countdown new year dekat Teluk Cempedak!!!!
wakakaka.
tapi as usual TC tetap happening memalam. 
kalau ikut hati kitorang, nak lepak situ sampai pagi nak borak-borak tetapi memasing mak bapak da bising suro balik cepat terpaksa la balik..
overall, tahun ni tahun terbaik aku sambut tahun baru :)


opss ade cerita sensasi
a day before da pusing ktn dengan gewe lame. jengjengjeng. hahaha. tak tersangka fb temukan balik. jumpa kat fb hari ni, mintak no tepon, contact2, gayut-gayut. esok dating. hah setel. sehari jek proses. hahahaha express gile. 

dan adekah aku kini dalam hatinya ada taman?
tak ada maknanya T_T
kuar dengan mamat tu tak rase pape pon?!!
sebab Moksyok kata if kita ade chemistry/something dengan orang tu, kita rasa dupdapdupdap bile jumpa tapi aku non-ada.
asyik gelak 24/7 nak rase berdebar hapenya. haishh!
T___________T

LynnTheGudiGudiGurl: tadi dengan kawan-kawan semua buat sesi luahan hati. luahan hati dikecewakan jantan.....ape kau pikir kau hebat sangat. grrrrr


5 comments:

maCy said...

kuantang2. lme doh xg teluk cempedak. hoho

lynn-the gudigudigurl said...

meh masi sini meh. kite pegi tc. hehehe

Hanis said...

Salam lynn,

Dah dapat tahu ke posting kat mana ? Teruja sangat akak nak tahu ni... nanti bagitahu ye... hehehee...

lemonade said...

umah maCy kat atas tu dekat ngan umah apis. ayokkkkk xtau.

Aujinz said...

yohohohho..
kadang kadang tindakbalas kemistri tue lambat.. koh koh koh