Tuesday, May 12, 2009

Panas

Cuaca panas betul sekarang kan?
Cuaca panas buat aku melupakan hasrat azam awal taun untuk "say no to ice". Nampaknya hasrat untuk memiliki sekeping? perut ala-ala Jessica Alba terkubur. Oh mungkin boleh dibawa ke tahun hadapan kalau cuaca tak panas macam sekarang..hikhik



Agak-agak Jessica Alba pernah makan ABC tak agaknya?
*wonder*




..........cuaca panas buat aku malas study juga. eh ada kaitan tak?

5 comments:

mie said...

waduhh!!!
kenapa semua bicara ttg panas ni...
banyak ABC...
xkan habiskan sorang je..
hahahaaa

lynn-the gudigudigurl said...

mie :
sebab sekarang memang panassssssss!!

iffa-fais(atul) said...

aah btul2..skang ni mmg panas..sangat cedap ABC tersebut..yummy..kopok lekor tu pn nampak cedap...lapornyerrr...(",)

lynn-the gudigudigurl said...

iffa-fais(atul) :
memang pon..
panas sangat sekarang ni..
ABC sangat sedap tym panas
makan ngan kopok
wahhhhh...

:: kay dora :: said...

huhu... i miss kopok lekor very much (especially yg kat tganu tu)... huhuuuu