Friday, May 1, 2009

Kenapa Saya Suka Mei?

Setiap tahun, aku memang menunggu bulan Mei. Bagi aku, bulan Mei sangat istimewa. Salah satunya mestilah dalam bulan Mei, kita akan sambut bermacam-macam jenis hari sambutan yang special. Dan Mungkin aku patut senaraikan kat sini
  1. Hari Pekerja. Yang bukan pekerja pon boleh tumpang sekaki. Saper tak suka cuti ni kan...
  2. Hari Ibu. Pernah merai dan akan dirai. Eh ye ke? LOL
  3. Hari Guru. Kalau dulu aku yang meraikan guru. Mungkin bermula taun ni akan merasa perasaan dirai tu bagaimana. Alaaaa tak sempatlah. Praktikum Fasa 2 start Jun. Dah lepas hari guru. ;(
  4. Hari Keputrian Aku. Erk..Okeh. Today is my besday. My twenty-something besday. My besday is on labour’ s day. Cool kan? Aku dapat cuti setiap kali besday aku. Hadiah paling bermakna tu =P Okeh sekarang cepat-cepat sape yang nak wish besday kat aku.hahaha

Lagi satu, aku sebenarnya berkongsi tarih lahir dengan pokok kelapa ni. Menurut kata abah, pokok kelapa ni dia tanam pada tarikh aku dilahirkan. Aku pon baru tau cerita ni tadi. Heheh. Baru aku tau rupanya aku ada kembar kat umah . LOL.

Happy Befday Pokok Kelapa !we shared our twenty-something besday. Ko sedih ke pokok ko dah tua? Rilex la pokok..age just a number.hehehe.



P/S : Kawan-kawan saya yang sweet, thanx for the wishes via phone, Fs, email. Walaupun kamu semua mengganggu ketenteraman penumpang bas lain malam tadi. Aku lupa silent phone ok! =P


P/P/S : Thanx juga untuk clasmet yang bikin surprise besday celebration (in advance). Serius aku tatau/bengang gila kenapa korang main mercun hala ke aku sampailah kek tu muncul. Hermmm

17 comments:

Mr.shari said...

yeah! 1st!,

happy besday to u!
:]]

4.z.L.i.N.4 said...

happy birthday lynn..!!!
smoga hepi2 slalu..
same bday ngn kwn na la..ekekkeke
beshnye die govt bg coti khas mase bday..
special tol

:: kay dora :: said...

Happy birthday to you!!!!

Anna_Fauziana said...

happy birthday....
semoga panjang umur &
dimurahkan rezeki...

emmacommey said...

hepi besday pokok kelapa...tlg kem slm pada kembar awk ye kelapa...ckp kat dia..."epi belated besday..."

muahahahahaha....

cybernetics mind said...

emmm...awak ngan kembar awak tu sapa tinggi lagi erkk...wakakakaka

lynn-the gudigudigurl said...

mr shari :
thanx.
mana kamu menghilang?
lamer tak updet blog

lynn-the gudigudigurl said...
This comment has been removed by the author.
lynn-the gudigudigurl said...

na :
thanx.
spesel kan gov bagi cuti
hohoho

lynn-the gudigudigurl said...

sis kay :
thank yuuu sis yang manis =P

lynn-the gudigudigurl said...

Ana_Fauziana:
Thanx..blogger baru dalam list saya ni =P

lynn-the gudigudigurl said...

emmacomey:
pokok kelapa kata dia nak besday prsent dari orang yang wish tuh

cam no tu ek?
hehehe..

lynn-the gudigudigurl said...
This comment has been removed by the author.
lynn-the gudigudigurl said...

CM:
oh sy ngan pokok tu sama tinggi
tolong la percaya
ahaks

mie said...

lor...
besday girl rupanya..
terlambat wish...
beruntung besday bln 5...
hehehee

s.c.h.u.l.t said...

happy belated besday! ;)

lynn-the gudigudigurl said...

mie :
s.c.h.u.l.t:

thanx fot the wishes