Wednesday, May 13, 2009

Retail Therapy?

Ramai kata shooping adalah retail therapy untuk stress.
Yang kata tu mostly manusia shopaholics.
Aku tengah stress ni. Stress nak exam.
SO NAK SHOPPING LAH..xde motif tulisan tetiba caps lock hohoho
Tak dapat pegi shopping kat mall, online shopping pun jadi laaaa.
Sepanjang minggu lepas...dah bermacam2 macam jenis aku merembat di alam maya.
Terbaru baru je dapat gelang kristal lawa giler-tak rugi korang beli-sebab murah giler-
AYAT BODEK TERUK




Aku punya kaler PEACH tu. Cantik kan?i bought for RM20 only. So ada 3 lagi available. So cepat-cepat berkunjung ke Kilauan Bintang sekarang juga.
Owner Kilauan Bintang kena kasi aku discount pasni sebab buat free ads kat blog =P. Okeh Kak Rose? hehehehehe

best jugak rupanya online shopping. perasaan teruja tunggu barang sampai tu yang best tu.
EH BETUL LA SHOPPING ADALAH SEJENIS RETAIL THERAPHY!!
Wahhh tengok..aku dah hilang tensen. Cepat-cepat saper yang stress tu pegi shopping.
Tapi.....
Account balance aku sudah tidak stabil
Susut dengan pantas sekali.
Sejak menjadi pengguna CIMB clicks, aliran perbelanjaan menjadi begitu lancar ibarat air..
Sob..sob sob...
Mati lah..Aku sudah pokai
SEKARANG, AKU STRESS BALIK!!!!
Retail therapy lah sangat. huh!

P/S : Entry dekat-dekat nak exam selalunya akan dipenuhi unsur-unsur tak rasional serta not worth reading. Terima Kasih =P

5 comments:

influenza17 said...

canteknya jam~

influenza17 said...

salah2...
sbnrnya nak ckp yg kaler biru tu cantek...
hehehe;-)

SyaNa said...

mmg syiok online soping ni
aku kkdg ketagih..
skrg stop sbb tak tau nk klik ape da maybank2u tu..
hahaha..tggu gajiiii

jeffry azizi jaafar said...

haha..gudluck utk exam..sy bru je abes mggu lps.

lynn-the gudigudigurl said...

influenza :
err..buka jam lah cik influenza.
cuba tengok betul2.

Syana :
tu lah kan..kalo dah online shopping tak ingat nak berenti..sobsob3

Jeffry:
Thanx.tengh struggle(poyo) la ni..huhuhu