Saturday, December 26, 2009

Candid Photo Contest

Hahaha. Dengan cuti berbaki beberapa hari ni aku nak menjoin segala contest yang terdapat di alam blog ni. kalau rajin.
Sementara mood rajin ni datang (kalo tak aku rajin bercucuk tanam atau menjaga zoo serta memberi pet makan kat Facebook saje lah. =P) eloklah aku terus join.

Contest pon senang je. carik gambar candid pastu post. btw, aku baru jumpa jer blog ni. segan je. tak pasal2 terus masuk contest. tak pe. cuti ader lagi so nanti pergi menyibuk kat blog anda yer encik halim =P

Okeh. The rules:




Sila tekan sini untuk ke contest beliau

1. Mesti jadi follower blog ini -done
2.  Namakan entry sebagai Candid Photo Contest-done
3. Copy gambar kat atas dan paste kat blog-done
4. Kemudian, postkan satu your own candid pic.-done


aku pilih pic ni. antara puluhan gambar candid yang semuanya stok fokus kat bibir aku tym muncung.  err. tidak mahu letak pics tu semua.  tapi pic ni.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

candid cam!


Olololo. kenapa memasing seperti itu? Dah hilang skill nak bagi pose gedik poyo kah? ahaha
Nak tau kenapa muka sensorang terkemut-kemut sampai macam tu sekali? Boys baling belon yang ada air elok je tym kitorang posing. Terus posing terencat. Pendengki!!!


Okeh. mission done.
harap encik penganjur menerima penyertaan ini. ehe.

8 comments:

Sharinginfoz said...

banyak kan contest sekarang.. good luck.... bosan2 singgah le....

rhapsody LiN said...

hehe... lawak la. :p

aYuNi said...

hoho~ sweet gak beb gambar ni.. i like.. :)

lynn-the gudigudigurl said...

sharinginfoz:
contest pertama join. hehehe. taknak buat kontes ke? nak join nih. ehe

lynn-the gudigudigurl said...

lin (aww. name kite same =)
hehehe =P

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
ehehe. bila tgok balik pon gelak jerr

cik EPAL said...

goodluck :)

fizranier said...

lawakkk...good luck k..